Haberler

BAKA, Konyaaltı Belediyesi'nde

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ve Antalya Yatırım Destek Ofisi (Ydo) Koordinatörü Alaattin Özyürek, Konyaaltı Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ile Bir Araya Geldi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Tuncay Engin ve Antalya Yatırım Destek Ofisi (YDO) Koordinatörü Alaattin Özyürek, Konyaaltı Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ile bir araya geldi.

BAKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Engin ve Özyürek, Böcek'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette,Konyaaltı Belediyesi'nin proje hazırlığı, BAKA'nın görevleri, çalışmaları ve vizyonu ele alındı.

Muhittin Böcek, BAKA ile bir çok platformda beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediyenin faaliyetleri, vatandaşlara sağladığı hizmetler hakkında bilgi veren Böcek, belediyeciliğin siyasi parti üyeliğinden farklı olduğunu söyledi. Böcek, "Belediyecilik siyasi görüşlerine bakılmaksızın tüm vatandaşları kapsamalı ve adaletçi olmalıdır" dedi.

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı da olan Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, son nüfus sayımı verilerinde Antalya kent nüfusunun 1 milyonu aştığının ortaya çıktığını ifade ederek, bu durumun ilgili mevzuatı çerçevesinde Konyaaltı Belediyesi'nin görev sahasını genişlettiğini ve artık Göynük beldesinin de kendilerinin görev sahasında olduğunu anlattı. Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak bu nedenle daha fazla çalışacakları vurguladı.

BAKA hibe destek başvurularının kar amacı gütmeyen kurumlar için 18 Mart 2011'de sona ereceğini hatırlatan Engin de, Böcek'e BAKA ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

BAKA'nın asli görevinin yatırımcıların önünü açmak olduğunu belirten Engin, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın talimatları ile Antalya'daki bazı önemli yatırımların önündeki bürokratik engellerin aşıldığını bildirdi. Engin, BAKA olarak söz konusu yatırımlara destek sağlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title