Haberler

Bahri Tanrıkulu'nun Olimpiyat Rüyası Bitti

Milli tekvandocu Bahri Tanrıkulu'nun Filistin adına 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılma hayali sona erdi.

Milli tekvandocu Bahri Tanrıkulu'nun Filistin adına 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılma hayali sona erdi.

Türkiye için son olarak 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden ve devam eden 3 yılda milli formayı giymeyerek başka bir ülke adına yarışmaya hak kazanan Bahri Tanrıkulu, Filistin adına Asya Kıtası Olimpiyat Oyunları Elemeleri'ne katılmıştı. Tanrıkulu, burada başarılı olamamış ve "Wild Card" ile Rio 2016'ya gidebileceği umudunu koruduğunu açıklamıştı. Ancak Tanrıkulu'nun bu hayali sona erdi.

Daha önce yapılan müsabakalar sonunda 2016 Rio kotaları için 8 olimipik sıklette 15'er sporcu belli olmuştu. Her sıklette kalan 1 kişilik kontenjandan 4'ünü ev sahibi Brezilya seçecek, boşta kalan 4 sıklet için ise Wild Card verilecekti. Uluslararası Olimpiyat Komitesi nezdinde yapılan değerlendirme toplantısının ardından açıklanan Wild Card sahibi ülkeler Orta Afrika Cumhuriyeti, Haiti, Honduras ve Nepal oldu. Ayrıca, olimpiyat oyunlarına ev sahipliği yapacak Brezilya'nın Aralık ayında kendisine verile 4 kontenjandan birisini Bahri Tanrıkulu'nun mücadele ettiği +80 kiloda yana kullandığı ve eski milli sporcunun bu kilodan zaten şansının olmadığı ortaya çıktı. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahri Tanrıkulu Filistin Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title