Haberler

Bahçeşehir Koleji'nden Öğretmen ve Velilere Seminer

Bahçeşehir Üniversitesi ve Bahçeşehir Kolejleri işbirliğiyle, gazete yazarı ve Bahçeşehir Üniversitesi öğretim Üyesi Dr. Özgür Bolat’ın, Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Reha Yurdakul Salonu’nda öğretmen ve veliler için verdiği seminer ilgi gördü.

Bahçeşehir Üniversitesi ve Bahçeşehir Kolejleri işbirliğiyle, gazete yazarı ve Bahçeşehir Üniversitesi öğretim Üyesi Dr. Özgür Bolat'ın, Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Reha Yurdakul Salonu'nda öğretmen ve veliler için verdiği seminer ilgi gördü.

'Eğitimde Doğru Bildiğimiz Yanlışlar' konulu seminere, öğretmen ve velilerin yanı sıra değişik mesleklerden vatandaşlar da katıldı. Bahçeşehir Koleji'nin düzenlediği seminerde Müdür Semra Talay, konuşmacı Dr. Özgür Bolat ve katılımcılara teşekkür etti. Ünlü yazar Bolat, 'Eğitimde Doğru Bildiğimiz Yanlışlar' başlığı ile verdiği seminerde, tam öğrenmenin, öğrencinin öğrenmeye gönüllü olarak katılmasıyla gerçekleşebileceğini dile getirdi. Konuşmacı, Bahçeşehir Kolejlerinde öğrencinin öğrenmede ve bilgiyi alma da, sürece katıldığını belirtirken, başarıların da bu sayede gerçekleştiğini bildirdi. Seminerin çok yararlı olduğunu anlatan Okul Müdürü Semra Talay, "Bahçeşehir Kolejleri eğitim felsefesini şekillendirdiği içsel, kişiye özgü eğitimi her alanda uygulamakta, öğrenci gelişiminde farklılıklar oluşturmaktadır. Yenilikleri, ülkemize kazandıran yapımızın anlayışına uygun olarak alanlarında dünya çapında kabul görmüş uzmanların seminerleri ve eğitimleri öğretmenlerimize verilmektedir. Ayrıca Burhaniye'de bütün eğitim gönüllülerinin yararlanabileceği ortamlar oluşturulmaktadır. Bilimsel ve paylaşımcı sistemimiz sayesinde öğrencilerimiz, hep birlikte izlediğimiz ve gururlandığımız başarıları Körfezimize kazandırmaktadır" dedi. Müdür Talay, daha katılımcılara teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçeşehir Üniversitesi Burhaniye Balıkesir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title