Haberler

İstanbul'da Yük Asansörü Yere Çakıldı! 3 İşçi Yaşamını Yitirdi

Güncelleme:

İstanbul Bahçeşehir'de bir konut inşaatı projesinde yük asansörü faciası yaşandı. Asansörün 24. kattan yere çakılması sonucu 3 işçi hayatını kaybetti.

Esenyurt'ta lüks bir konut inşaatında asansör faciası yaşandı. Asansörün 24. kattan yere çakılması sonucu 3 işçi hayatını kaybetti.

YÜK ASANSÖRÜ 24. KATTAN ÇAKILDI

Edinilen bilgilere göre olay, Bahçeşir'de özel bir firmaya ait lüks konut inşaatında yaşandı. İşçilerin inşaata malzeme taşımasını sağlayan yük asansörü, bilinmeyen bir nedenle 24. kattan aşağı düştü.

3 İŞÇİ CAN VERDİ

Yere çakılan asansörde bulunan 3 işçi feci şekilde hayatını kaybetti. İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı.

İŞÇİLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Öte yandan hayatını kaybeden işçilerin isimlerinin Yasin Bakır, Şükrü Yaşar, Osman Yardımcı olduğu belirlendi.

Polis, emniyet şeridi çekerek kazanın yaşandığı alanda inceleme yaptı. İnşaat alanına gelen savcının da incelemesinden sonra işçilerin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

"YİNE İHMAL"

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, kazanın yaşandığı alana gelerek bilgi aldı. Hayatını kaybeden işçilerin kimliklerini açıklayan Özdemir, "Esenyurt'ta bir inşaatta yük asansöründe 3 genç kardeşimizin taşınması neticesinde çok acı bir olayla karşı karşıyayız. Burada yine ihmal sonucu acı bir olayla hayatlarını kaybettiler." dedi.

İşte olay yerinden kareler

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçeşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (74)

AK AK AK:

BÖYLE HABERLERLE REİSİ VE AKPARTİYİ YIKAMAZSIN DOĞAN MEDYA!!! 2019 2023 HATTA HEP İKTİDARIZ!!! ÇATLAYIN VATAN HAYİNLERİİİ!!!

6
19
yanıtYanıtla
acıyan adam:

en kısa sürede bi psikologa git bence :)

yanıt3
yanıt0
yaşamMobil-ANDROID:

biri cıkıp takdiri ilahi der akkoyunları uyutur

16
6
yanıtYanıtla
salak koyunlara:

Ne kadar iş kazası oluyorsa, şehit ölüyorsa hiç fark etmiyor. Bu hain koyunlar faşistleri seçerek her türlü kötülüğü kabul etmişlerdir.

16
2
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

gene çıkıp "bu işin fıtratında var" diyecek bıyığına.......

12
6
yanıtYanıtla
chp:

olamaz, asansör nasıl yere çakılır, tayyip istifaaaa

8
10
yanıtYanıtla
bence:

akp yapdi bence

7
9
yanıtYanıtla
şapşalll:

allah seni ıslah eder inşallah şapşalll. bu konuda bile dalga konusu yaratıyorsun

yanıt3
yanıt1
GfffMobil-IOS:

Allah belanizi versin türkiyenin

6
10
yanıtYanıtla
fırat:

saraydaki ölen 301 madenci için ne demişti bu işin fıtratında var ölmeleri normal bizi böyle bir zihniyet yönetiyor yüzde elide bu zihniyeti destekliyor ölmeye devam

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title