Haberler

Bahçelievler'deki Cinayet

Bahçelievler'de, kızını hastaneye götürmek isterken hatalı park nedeniyle çıkan kavgada hayatını kaybeden Bünyamin Girenitlioğlu'nun (45) cenazesi toprağa verildi.

Bahçelievler'de, kızını hastaneye götürmek isterken hatalı park nedeniyle çıkan kavgada hayatını kaybeden Bünyamin Girenitlioğlu'nun (45) cenazesi toprağa verildi.

Girenitlioğlu için Şirinevler Ulucami'de ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Girenitlioğlu'nun kardeşi Turgay Girenitlioğlu cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Törene, Girenitlioğlu'nun eşi Sevgi Girenitlioğlu, annesi Hatice Girenitlioğlu, kızı Arife Girenitlioğlu, oğlu Sergen Girenitlioğlu ile Şirinevler Mahallesi Muhtarı Galip Karayiğit ve yakınları katıldı.

Girenitlioğlu'nun cenazesi Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze töreni öncesi gazetecilere bir açıklama yapan Şirinevler Mahallesi Muhtarı Galip Karayiğit, mahallelerinde park yüzünden sık sık kavgalar yaşandığını dile getirdi.

Karayiğit "Bir yıl öncede birisi çocuklarının yanında aynen bu şekilde katledildi. Sırf araba çekme yüzünden katledildi. Şu sokakları bir gezin, kentsel dönüşüm kapsamında binalar yıkılıp yerine yeni binalar yapılıyor. 5 katlı 10 dairenin olduğu bir bina yıkılıp yerine 7 katlı 14 dairenin olduğu bir bina yapılıyor. Öncesinde 10 araç varken, şimdi 14 araç oldu. Öncesinde yetersiz olan yer, şimdi hiç yetmiyor" dedi.

Ölen kişiyi tanımadığını ifade eden Karayiğit, "Burada vatandaşımızı katleden şahıs, daha öncesinden sabıkası olan, sıkıntılı bir kişi. Oraları komple kapatmış, defalarca hakkında şikayet yapılmış biri. Bu söylediklerimi daha bariz görmek için Şirinevler sokaklarını gezmeniz gerek. Bu durumları kaymakam beye, belediye başkanına anlattık ve 'devletimiz büyüktür, çözeriz' gibi klasik cevaplar aldık" diye konuştu.

Şirinevler Kocasinan Caddesi'nde 2 gün önce kızını otomobiliyle hastaneye götüreceği sırada bazı kişilerle hatalı park yüzünden tartışan ve çıkan kavgada silahla başından vurulan 45 yaşındaki Girenitlioğlu, tedavi altına alındığı Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Polisin, olaya karışan 3 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Bahçelievler Şirinevler Kocasinan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title