Haberler

Bahçelievler'deki Bahşiş Dehşeti Kamerada

Güncelleme:

İstanbul Bahçelievler'de yaşanan bahşiş dehşetinin kamera kaydı görüntüleri ortaya çıktı.

Bahçelievler’de düğün salonu önünde yaşanan bahşiş dehşeti güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde saldırganların otomobili gelin arabasını an be an takip ediyor. Bir başka kamerada ise damat Aziz Baş, saldırganların arabasının camında sürüklenirken görülüyor.

GELİN ARABASINI UZUN SÜRE TAKİP ETTİLER

Bahçelievler Yenibosna’da bir düğün salonu önünde dün yaşanan olayda bahşiş isteyen zanlılar gelin arabasını takip etmiş ve yaşanan tartışmada saldırganların otomobilinin camına sıkışan damat Aziz Baş feci şekilde hayatını kaybetmişti.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Dehşete düşüren olayın güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. İlk görüntüde saldırganların otomobilinin gelin arabasının an be an takip etmesi kameralara yansıdı. Bir diğer görüntüde ise damat Aziz Baş’ın saldırganlar tarafından camda sürüklenmesi görüntülendi. Yaşananların ardından düğün konvoyunda olan gelin ve damadın yakınları da büyük şok yaşadı. Arabanın peşinden koşan yeni evli çiftin yakınları da güvenlik kameralarına yansıdı.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bahçelievler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

Özer Öz.:

İdam edilmelerini istiyoruz. . O aşağılık ne oldukları belli olmayan yaratıkların soluk almaya hakkı yok. İDAM EDİLSİNLER:

56
0
yanıtYanıtla
malatya44:

şimdi bu saldırganlart kürt desem adı ırkçılık olur. Eğitim eğitim eğitim. . .

24
17
yanıtYanıtla
matador3333:

idam şarttttttttttttt

35
1
yanıtYanıtla
Yalan Dünya:

memleket serseri dolmu$, atacagin iceri, vericen odunu, hayatlarini dar edecegin. . .

34
0
yanıtYanıtla
OSMANLI:

BU ŞEREFİSİZLERİ ALIP ARABANIN ARKASINA BAĞLAYIP ÖYLE OLMAZ BÖYLE OLUR DİYEÇEKSİN . BU ADİLER ALIŞMIŞ BU YOLLA PARA HAKLIYORLAR ÜZÜLDÜM DAMADA . YAZIK OLDU ÜÇ İNANMAK BİLE ZOR.

30
0
yanıtYanıtla
mehmet:

sen polisin yetkilerini alırda polisi çaresiz bırakırsan olacağı bu. bu olay başka bir ülkede olacaktı polis o şahsı kalbura çevirirdi polisi de tatile gönderirilerdi.

24
5
yanıtYanıtla
AHİİBABAmahsun.kanarya@hotmail.com:

POLİS DEDİĞİN NE İŞ YAPAR?? RÜŞVET ALIR MI, SUÇ UNSURU PEŞİNDE OLAMAKTANSA SAĞDA SOLDA PİNEKLER Mİ, BOĞAZDA ADAM İNTİHAR ETMEK İSTER O SELFİE Mİ ÇEKTİRİR, HÜKÜMET KARŞITI EYLEMCİYİ JOPLAR, APO DESTEKÇİLERİNİ SEYRETMEZ Mİ, BELİNDEKİ SİLAHA GÜVENİP GEÇİŞ HAKKINI HEP KENDİNDE HİSSETMEZ Mİ, AĞALIK PAŞALIK TASLAMAZ MI, MAZLUMU TOKATLAR SUÇLUYU ALKIŞLAMAZ MI!!!!!!!!!!!!

yanıt0
yanıt0
Az gelişmiş arabesk toplum:

oldum olası bu düğün adetlerinden nefret ediyorum. Evlenen adam yolunacak kaz sanki. önün egelen damattan para almaya çalışıyor, bu hakkı nerden buluyorlar o da ayrı mesele, tam amele muhabbeti

26
1
yanıtYanıtla
KELKİTLİ:

KADERİ BÖYLEYMİŞ, ALLAH RAHMET EYLESİN

1
25
yanıtYanıtla
mehmet:

bu memlekette idam yasası çıkmadıkça böyle devam eder gider nur içinde yatsın inşallah devlet bunun hesabını sorar

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title