Haberler

Bahçelievler Anaokulunu Bitiren Minikler Kep Attılar

Bilecik Bahçelievler Anaokulunu bu sene bitiren minik öğrenciler, yaptıkları gösterilerin ardından kep atarak mezuniyeti kutladılar.

Bilecik Bahçelievler Anaokulunu bu sene bitiren minik öğrenciler, yaptıkları gösterilerin ardından kep atarak mezuniyeti kutladılar.

Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Bilecik Bahçelievler Anaokulunu Arılar, Goncalar ve Nergisler sınıfı minik öğrencileri okul bahçesinde düzenlenen etkinlik ile anne ve babalarına gösteriler yaparak, onlara keyifli anlar yaşattılar. Minin öğrencileri ilk olarak gösteriler ile anne ve babalarını mest ederken, daha sonra Bilecik'in Yöresel Türküsü olan "Mavi Mavili Mor Çiçek" koro eşliğinde çalarak söylediler.

Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdürü Sevgi Uğurlu, okulları bünyesinde bulunan 3 sınıfın öğrencilerinin bu sene mezun etmekten dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirdi. Uğurlu, "Bu 3 sınıfın öğretmenleri olan Şerife Kılıç, Sezin Mercan, Hülya Yetiş düzenledikleri bu etkinlik ile veliler ve izleyiciler keyifli anlar yaşadı. Okul öncesi eğitim alan bu yavrularımızı iyi birere birer olma yolunda ilk sınavlarını geçtiler. Sene boyunca çeşitli etkinlikler, çalışmalar, el beceri, zeka oyunları gibi bir çok konuyu işlediler. Onlara bundan sonrası okul hayatlarında başarılar dilerim" dedi.

Konuşmanın ardından öğrenci ve velileri okul bahçesinden Dilek Balonlarını havalandırırken, minikler arkadaşları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Mahallesi Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title