Haberler

Bahçeli: Erdoğan'la Aynı Gün ve Aynı Saatte Miting Yapacağız

Güncelleme:

MHP Lideri Bahçeli, basın toplantısında Tayyip Erdoğan'a meydan okuyarak "Erdoğan nerede miting yapıyorsa MHP aynı yerde, aynı gün, aynı saatte miting yapacaktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olarak yapacağı mitinglerle ilgili konuştu. Bahçeli, "Erdoğan nerede miting yapıyorsa MHP aynı yerde aynı gün aynı saatte miting yapacaktır" dedi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları;

Millilik namına bir şey bırakmayan Erdoğan, 10 Ağustos akşamından itibaren gözünü kapattı.
MHP, Erdoğan’ın devlet ve millet üzerindeki oynamalarına seyirci kalmayacaktır.
Ortak akıl kaybolmuştur, ortak değerler kan kaybetmiştir. Ülkemiz Erdoğan zulmü altında. Bu şahıs hukuk tanımamaktadır. Teamül gibi hasletlere yabancıdır. Erdoğan 10 Ağustos’ta cumhurbaşkanı seçilmesine rağmen itici, kırıcı üslubunu aynen sürdürmektedir. Anayasaya aykırı hareket etmekle kalmayıp cumhurbaşkanı seçilmesine rağmen suç işlemektedir. Seçim sonuçları 15 Ağustos’ta YSK tarafından açıklandı.

"ÇOK AÇIK KASIT VAR"

Aday Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı resmileşmiştir. Anayasa çok açıktır. Erdoğan 15 Ağustos’tan itibaren resmen ve hukuken de seçilmiş cumhurbaşkanıdır. Fakat 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün görev süresi 28 Ağustos’ta dolduğu için 2 haftalık bekleme süresini geçirmek durumundadır. Resmi Gazete’de yayınlanma safhası henüz yerine getirilmedi. Çok açık kasıt olduğu anlaşılmaktadır. Erdoğan ve emri verdiği kukla ve köle bürokratlar yasaları hiçe saymaktadır.

"HALİHAZIRDA TÜRKİYE HÜKÜMETSİZDİR"

Erdoğan 12. Cumhurbaşkanı olduğundan dolayı Anayasa’nın 101. maddesince vekilliği düşmüş, parti genel başkanlığı ile ilişiği otomatikman kesilmiştir. Şayet Türkiye hukuk devletiyse Erdoğan 15 Ağustos’tan itibaren Başbakan da sayılamayacaktır. Halihazırda Türkiye hükümetsizdir. Atılan imzalar, yapılan atamaların hiçbir hukukiliği yoktur. Başbakanlık makamını derhal boşaltmalıdır Erdoğan. TC sivil ve silahsız bir darbe ile karşı karşıyadır. Erdoğan vatana, millete, demokrasiye ve hukuka ihanet etmektedir. Türkiye’nin yönetimi gasp edilmektedir. Yen yetmelerin hücum ve hakaretlerine maruz kalan Gül artık biraz dik durmalıdır. Bizim cenahtan saygısızlık var diyen Gül elini taşın altına koymalıdır.

“ERDOĞAN ÇOK NET SUÇ İŞLEMEKTEDİR”

Erdoğan Başbakanlıktan, genel başkanlıktan ve vekillikten ayrılmayarak çok net suç işlemektedir. Bu bir siyasi cunta teşekkülüdür. Olanlar siyasetin ara ve kara dönemi olarak tarihe geçecektir. Erdoğan cumhurbaşkanı seçilmesinin kesinleştiği tarih olan 15 Ağustos’taki görevleri bırakmayarak çok büyük bir hataya düşmüştür. Türkiye parti devletine doğru sürüklenmektedir. Maksat Abdullah Gül’ün partiye dönüşünü engellemektir. Yeni Türkiye denen gayri ahlaki sistemin temellerini atmaktır. Erdoğan, AKP’yi kendi siyasi hedefine uygun olacak tarzda kurgulamaktadır.

“GÜL, ERDOĞAN TETİKÇİLERİNİN İŞTAHLI SALDIRILARI İLE TERBİYE EDİLMEKTEDİR”

Son günlerdeki gündem partinin tek isme endekslendiğini gösteriyor. Erdoğan Davutoğlu’nu zorlama ile halef olarak göstermiştir. 28 Ağustos’tan sonra AKP’ye döneceğini açıklayan Gül, Erdoğan tetikçilerinin iştahlı saldırıları ile terbiye edilmektedir. Erdoğan’ın danışmanı olarak ün kazanan kişi de sürekli yazarak AKP’nin şifrelerini kamuoyuna bildirmektedir. AKP’nin kimseye diyet borcu yok diyen bu danışman gizliden gizliye acaba başbakan olur muyum sevdasındadır.

“BAŞBAKANLIK GÖREVİNİ BU YENİ YETMEYE TESLİM ETMELİDİR”

Madem ki bu şahıs AKP’nin yol haritasını çizmekte, AKP’nin kuruluşunda onca emeği olan isme ayar verecek durumdadır. Erdoğan, Davutoğlu ile vakit kaybetmektense mührü bu danışmana vermelidir. Başbakanlık görevini bu yeni yetmeye teslim etmelidir.

“BU TABLO YENİ TÜRKİYE DENEN KANDIRMA VE KALLEŞLİĞİN ESERİDİR”

Bu olağanüstü kongrede Erdoğan’ın genel başkan sıfatıyla konuşma yapması yasa dışıdır. Erdoğan geri adım atmalı ve kongreye katılmamalıdır. Türkiye’yi 12 yıldır yöneten siyasi iktidarın enden olduğu hukuk ihlalleri çok tehlikeli sonuçlara davetiye çıkaracaktır. Bu tablo yeni Türkiye denen kandırma ve kalleşliğin eseridir. Erdoğan vekillere ‘gözüm üzerinizde’ diyerek gözdağı vermektedir. AKP’de sular durulmak bilmemektedir.

“ÇEVRİLEN DOLAPLAR UFUKTAKİ FIRTINANIN HABECİSİ”

Koltuktan başka gözü bir şey görmeyen menfaatperestlerin çevirdiği dolaplar ufuktaki fırtınanın habercisidir. Bundan sonra AKP’nin denge, düzen ve dirlik içinde kalması düşünülemeyecektir. Dış politikada başarısızlık markası haline gelen Davutoğlu’nun Başbakan olarak atanması içten içe yaşanan tartışmaları daha da şiddetlendirecektir.
Erdoğan 17 ve 25 Aralık’ta kendisini savunmayan herkesi kenara çekecektir.

LİCE'DE DİKİLEN PKK'LI HEYKELİ

Lice’deki heykelin altından da paralel izi sürülecektir. Erdoğan’la birlikte hayaller gerçek olmuş, hazinler azıtmıştır. Yeni Türkiye kayıptır, kırılmadır, küftür, kutuplaşma hazinesidir. Yeni Türkiye ölü doğmuş bir projedir. Heykeltıraş Erdoğan PKK heykeline sesiz kalarak şehitlerimize hakaret etse de biz hislerine tercüman olduk. Terör örgütü Diyarbakır’da sözde uyuşturucu operasyonu yaparken balkonlardan bakan Erdoğan ortalıkta yoktur. Erdoğan’ın Alalı bakanı nerededir. AKP’nin yeni mahalle fidanlığının şefi nerede gezmektedir.
Teröristler Türk devletine kafa tutuyor, AKP’li yıkım bakanı militanların eve dönüşüyle ahlaksızca uğraşıyor. Meğerse AKP’de ne çok PKK’lı bakan varmış da bizim haberimiz olmamış.

Erdoğan’ın cumhuriyeti tamamen yıkması ve başkan olabilmesi için PKK ve İmralı canisine ihtiyacı vardır. Erdoğan cumhurbaşkanı sıfatı ile miting yapmak ve AKP’ye paralel çalışmak için şimdiden hazırlık içine girmiştir. Böyle giderse vatanımızı, milletimizi, üniter milli devletimizi, ay yıldızlı al bayrağımızın mevcut şekliyle korumak imkansız olacaktır. Artık kaybedecek bir saniye bile yoktur. Yeni muhalefet diyenler, gerçekte bizim milli ve ilkeli siyasetimizden gocunan bir avuç Erdoğan robotudur. Türkiye’nin yeni muhalefete değil yenilenmiş bir iktidara ihtiyacı vardır. Cumhurbaşkanlığı seçimi adil, şeffaf yapılmadı.
Sandığa gitmeyen 13 milyon kişi Erdoğan’ın değirmenine su taşımıştır. Umuyorum ki vatan...

"AYNI YERDE AYNI SAATTE MİTİNG YAPACAĞIZ"

Cumhurbaşkanlığının yemin töreninde MHP Meclis’te olacaktır.

SORU: Erdoğan’a karşılık miting hazırlığında olduğunuz doğru mu?

Erdoğan nerede miting yapıyorsa MHP aynı yerde aynı gün aynı saatte miting yapacaktır.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Abdullah Gül Türkiye Lice Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title