Haberler

Bahçeli'den Türkeş'e "Serçe" Benzetmesi

Güncelleme:

MHP lideri Bahçeli, "Tuğrul Türkeş partinin oylarını böler mi?" sorusuna "Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder." diyerek yanıt verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli gazetecilerin sorularını yanıtlarken gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Tuğrul Türkeş'in açıklamaları için "Kimse kendini partinin üstünde görmemeli." diye konuştu. Bahçeli, bir gazetecinin "Tuğrul Türkeş partinin oylarını böler mi?" sorusuna da "Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder." diyerek yanıt verdi.

GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:

"MHP seçim takvimine yönelik partiye ulaşmış bilgileri dikkate alarak başkanlık divanını ardından da il başkanlarını topladı. Teşkilatlarımızı bilgilendirdik. Pazar günü saat 17.00'ye kadar adaylık başvuru süresi devam edecek.

MHP, adaylarını belirleme yöntemini de merkez yoklaması esas ve usüllerine göre yapacaktır.

"TÜRKEŞ ADAY OLACAK MI?" SORUSUNA: ARKADAŞI MISINIZ?

Siz çok ilgileniyorsunuz. Tuğrul Türkeş'in arkadaşı mısınız? Tekrar tekrar bu soruyu soruyorsunuz. O konu gündemimizden düşmüştür. Bizi bu konuda konuşturamazsınız.

MHP'nin kendi hedefleri ve amaçları doğrultusunda kullanamayanlar, hayırcı bir parti olarak MHP'yi suçlamaya çalışıyor. Birbirleriyle yaptıkları görüşmelerde MHP'yi hayırcı olarak değerlendiriyorsa burada bir hayır vardır.

MHP, erken seçime hayır diyor çünkü seçim güvenliği söz konusu değil.

MHP, temsil yönüyle geçici bir hükümetin oluşmasına hayır diyor. MHP yine 4 şart ileri sürerek AKP ile koalisyon kurmada bu 4 şartı esas alıyor. Bu şartlar sağlanırsa koalisyonun altına vücudunu koyuyor."

TÜRKEŞ'E "SERÇE" BENZETMESİ

Bir gazetecinin "Tuğrul Türkeş olayı MHP'ye oy kaybettirir mi?" sorusuna da cevap veren Bahçeli "Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli Tuğrul Türkeş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (252)

SEN NERDEN BİLECEKSİN BE EY CAHİL:

SEN NERDEN BİLECEKSİN. . . . Kİ. . . . DAĞLARIN SERÇELERLE OLAN BAĞINI. . . . . . . . . . DAĞLARDAN, . . . . . . . SERÇELER KALKA , KALKA. . . . . . . . . . . . DAĞLARDA SERÇE KALMAZSA. . . . . . . . . . . . . . DAĞ, . . ÇOK ŞEY KAYBEDER. . . . . . . . . . . . SEN BİLMEZSİN , AMA . . . . . . . . . . . ZARARLI BÖCEKLERİ İNCELEYEN. . . . . . . . BİLİM ADAMLARI …. İYİ BİLİR. . . . . . KENDİNİ DEVLEŞTİRMEK İÇİN. . . . . . . . . SERÇELERİ KÜÇÜK GÖRME. . . . .

279
9
yanıtYanıtla
KIBRISLI:

SEN DE YÜREK YOK. NE İSTEDİĞİN DE BELLİ DEĞİL. HÜKÜMET KURMADIN, ORTAK OLMADIN, DIŞARDAN DESTEK VERMEDİN. SEÇİM OLSUN DEDİN, OLUNCA DA OLMASIN DEDİN. SEN OLSAN NE OLUR OLMASAN NE SEN KENDİ KENDİNİ BİR HİÇ ETTİN.

101
96
yanıtYanıtla
cetin cetiner:

bahçeli bu senin son çırpınışların. seçimden sonra göreceğim seni biskivit.

136
58
yanıtYanıtla
neron:

Bahçeli pkk bakanlık yapıyorsa senin dağda kurt olduğun için değil fare olduğun içindir

123
47
yanıtYanıtla
kapkara:

zaten serçe kadar oyunuz var . . . oda bu seçimlerde kalırsa. .

106
63
yanıtYanıtla
mhp:

oğlum dolar 3lirayı çekti bu millet türkeşi de davutoğlunu da akplileri de sandığa gömecek krizle gelen krizle gider

86
73
yanıtYanıtla
ak parti:

kardeşim artık bu türkeş olayı bitsin mhpliler inadına mhp diyor hayatta ak partiye oy vermezler halbuki türkeş olayı olmasaydı ak partiye oy verebilirlerdi

37
93
yanıtYanıtla
baudyguard:

MHP hiç bir zaman yok olmayacaktır. Tuğrul Türkeş gittiyse MHP nin kaybettiği birşey yoktur ama o şahış ülkücülerin gönlündeki yerini kaybetmiştir. Hükümeti kurmaya gelince MHP üçüncü parti olarak seçimlerden çıkmıştır ve AKP ye 4 madde sunmuştur. 1. Anayasanın ilk dört maddesi değiştirilemez. 2. Yolsuzluk yapan malum kişilerin soruşturulması3. Çözüm sürecinin bitirilmesi4. Cumhurbaşkanının sınırlarına çekilmesi. Burada kabul edilmeyecek ne var e size soruyorum kardeşlerim.

58
62
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

Helal olsun dürüst lider adam gibi adam Devlet Bahçeli

66
51
yanıtYanıtla
y. a. s:

Bahçeli el. Etek.. opturmekten. Başka ne. ışe yararsin

67
50
yanıtYanıtla
Tüm 252 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title