Haberler

Bahçeli: Tunceli MHP'yi Bağrına Basacak

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın Tunceli'ye yapacağı ziyaret için geceyi geçireceği Elazığ'a giderken Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde mola verdi. Bahçe burada yaptığı açıklamada, " Tunceli'de herhangi bir provokasyon yaşanacağına inanmıyorum. Tunceli, MHP'yi bağrına basacak" dedi.

Pınarbaşı Belediyesi'nde, Tunceli'ye yapacağı ziyareti değerlendiren Bahçeli, bu ilin 81 ilden biri olduğunu söyledi. Bahçeli, "Tunç yüreklilerin yöresidir. Tunceli'nin manası da budur. O bakımdan, Tunceli de MHP'yi bağrına basacaktır. Siyasilerin istismarına son veren bir yaklaşımı ortaya koyacaklarına inanmaktayız. Geçmişteki bazı olaylardan siyaseten istismar yaparak, yararlanmak isteyenlere karşı da güzel bir cevap olacaktır" diye konuştu.

Meclis'te 4 bakanla ilgili Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu'nun çalışmalarında 2 ayın boşa geçtiğini belirten Bahçeli, yayın yasağını doğru bulmadıklarını söyledi. Bahçeli, "MHP olarak doğru bulmadığımızı, hem komisyon üyemiz olan Mesut Dedeoğlu, hem de Meclis'teki grup başkanvekilleri bu düşüncelerimizi ifade etmişlerdir. Şimdi bu yasağın kaldırılması, her şeyin daha şeffaf bir şekilde sürdürülebilmesinde yarar vardır. Komisyon bu şekilde çalışırsa, ülkemizde yolsuzluk ve rüşvetle mücadele, çok daha başarılı olur" dedi.

"KOPYA BAŞBAKAN"

Pınarbaşı Belediyesi önünde toplanan vatandaşlara da hitap eden Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt gezilerini eleştirdi. Bahçeli, Erdoğan'ın devletin imkanlarını kullanarak cumhurbaşkanı seçildiğini söyleyerek, " Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı olmuştur ama gözü arkada kalmış, acaba iki koltuğu beraber götürebilir miyim düşüncesiyle kendisine bir kopya başbakan bulmuştur" dedi. Erdoğan ile Davutoğlu'nun açılış yapma yarışına girdiklerini söyleyen Bahçeli, 'Kopya Başbakan' dediği Davutoğlu'na yönelik şunları söyledi:

"Kopya başbakan eğer açılacak bir tesis bulamazsa, her ay içerisinde, belki de her hafta il başkanları toplantıları yaparak, Türkiye'yi karış karış dolaşma tercihinde bulunmaktadır. Böyle Türkiye yönetimi olmaz. Böyle gayri ciddi yönetim anlayışıyla Türkiye kendi iç huzurunu sağlayamaz. Komşu ülkelerdeki gelişmelerin Türkiye'ye vereceği zararı önleyemez. O sebepten dolayı, Ak Parti'ye oy veren aziz vatandaşlarımız başta olmak üzere seçimlere hazırlanmalıyız. 7 Haziran seçimlerinde bu iktidardan kurtulmanın yolunu bulmalıyız. Bu yol demokrasi içinde olmalıdır. Türkiye büyük bir darboğaza düşer. ya bölünmenin tehlikesiyle karşı karşıya kalır, ya da iç çatışmanın acı sonuçlarıyla ülkemiz karşı karşıya kalır. Bunlardan, kurtuluşun bir yolu Ak Parti'den kurtulmaktır. Kurtulmanın yolu sandıktır. Sandıktan çıkacak milli irade, milliyetçi irade olarak MHP olacaktır."

Belediye bahçesinde Devlet Bahçeli'yi uğurlamaya gelen partililer 'Bozkurtlar için her yer Tunceli' pankartı açtı, 'Devletin başına Devlet gelecek' sloganları attı. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Tunceli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

CAN DERSİMLİ:

TUNCELİ TÜRKMEN YUVASIDIR KENDİ HEMŞEHRİSİ DEVLET BAHÇELİYİDE ÇOK İYİ KARŞILAYACAKTIR. KENDİNE ALEVİ DEDESİYİM DİYEN ZAT SURİYEDE ON BİNLERCE ALEVİNİN KATLEDİLMESİNE NEDEN OLAN ZATIN ELİNİ ÖPÜYORDU. ŞİMDİ BU ONURSUZ İNSANLAR KALKMIŞ SEN GELME DİYOR. DEVLET BAHÇELİ KADAR MERT BİR LİDER YOK .

0
0
yanıtYanıtla
MHP 66:

BASKA NE OLABILIRKI BELKI BESON TANE COCUK BULABILIRSE PKK COCUKLAR PUROTOSTO YAPMAK ISTER KENDILERIDE KADIN ELBISESI GIYER GERIDEN SEYREDER HEPSI BU KARSISINDA SAVUNMASIZ POLIS VE SIRTINDAN VURDUKLARI ASKER YOK O YUZDEN KIMSE GELEMEZ TUNCELILILER BIZI CICEKLE KARSILAR HEPSI BU NE MUTLU TURKUM DIYENE YARIN GORUSMEK UZERE HAYIRLI AKSAMLAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title