Haberler

Bahçeli: Sürüyle Uçan Kargalara Karşı Tek Başına Kartal Olmaktır Gençlik

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter adresinden gençlere seslenerek, "Sürüyle uçan kargalara karşı tek başına kartal olmaktır gençlik." dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter adresinden gençlere seslenerek, "Sürüyle uçan kargalara karşı tek başına kartal olmaktır gençlik." diyerek 1 Kasım genel seçimlerine değindi.

"BİR YANDA GEMİCİK SAHİBİ MAHDUMLAR, DİĞER YANDA İŞ BULAMAYANLAR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından gençlere seslendi. "Gelecek; şuurlu, gururlu, milli sorumluluğun farkında, özgüvenli ve öz disiplinli şekilde değerlerini koruyabilen gençlerin elinde doğacaktır" diyen Bahçeli, "Türk gençliği geleceğini çalanlarla, geleceğinden tasarruf eden haram ve hıyanet kadrolarıyla yüzleşmelidir. Bir yanda gemicik sahibi mahdumlar, diğer yanda iş bulamayanlar; bir yanda devletin imkanlarını öğütenler, diğer tarafta beş parasız gençler! Bu adaletsiz döngüden, bu vicdansız sömürüden, bu insani ve İslami olmayan talihsiz yıllardan kurtuluş gençlerin görevidir" ifadesini kullandı. Bahçeli şunları kaydetti:

"GENÇLERİN ELİNDE DOĞACAK"

"Bu akşam (dün) özellikle geleceğiyle ilgili düş kuran, duygularıyla aklının mücadelesini üst perdede yaşayan genç kardeşlerime sesleniyorum. Tecrübe yalnızca yaşa ve yıllara bağlı bir vasıf olmayıp, bilgi ve görgünün yaşanmışlıklarla yoğrulma, birbirine karışma halidir. Tecrübesiz bir insan rota ve rehberini kaybetmiş riskli bir yolculuğun içindedir. Düne ve bugüne ait korkular geleceğin örtüsüdür. Gençlik hayatın bahar mevsimidir. Her bahar güzel, her bahar renklidir. Bu renkliliği yaşamadan tecrübe limanına demirlemek mümkün değildir. Türk gençliği zeka ve ahlakını israf etmeden, geriye döndüğünde pişman olacağı bir hayata ah vah etmeden geleceğe yürümektedir. Gelecek; şuurlu, gururlu, milli sorumluluğun farkında, özgüvenli ve öz disiplinli şekilde değerlerini koruyabilen gençlerin elinde doğacaktır.

"BİR YANDA GEMİCİK SAHİBİ MAHDUMLAR"

Kindar değil kim olduğunu bilen, duyarlı ve hassasiyet sahibi gençler bu vatanı, bu milleti, bu ülkeyi geleceğe güvenle taşıyacaktır. Geleceğin anahtarı Türk gençliğinin elindedir. Geleceğin mimarı, geleceğin garantisi şu anda özlem veya endişeyle yaşayan kardeşlerimdedir. 1 Kasım'a çok az kaldı. Türk gençliği geleceğini çalanlarla, geleceğinden tasarruf eden haram ve hıyanet kadrolarıyla yüzleşmelidir. Bir yanda gemicik sahibi mahdumlar, diğer yanda iş bulamayanlar;bir yanda devletin imkanlarını öğütenler, diğer tarafta beş parasız gençler! Bu adaletsiz döngüden, bu vicdansız sömürüden, bu insani ve İslami olmayan talihsiz yıllardan kurtuluş gençlerin görevidir. Başkaları tok geziyor, gençler aç; başkaları haram içinde yüzüyor, gençler açıkta; başkaları saltanat sürüyor, gençler sefalette sürünüyor. Yanlışa dur demek, geleceğe oy vermek, bizzat Türkiye'nin geleceğini formüle etmek Türk gençliğinin başarısı olacaktır. Gelecek gençlerin gözbebeklerinde yeşerecek, samimi ve mizah dolu bakışlarıyla resmedilecektir.

"GENÇLİK SALTANATA SON VERECEK"

Bunu biliyorum. 1900'lü yılların başında genç olanlar kurtuluş meşalesini yakmışlardı. Cumhuriyet ve bağımsızlık bu fedakar neslin eseri olmuştu. Şimdi yeni bir diriliş için Türkiye gençlerini bekliyor. Hem de umutla, hem de heyecanla. Türk gençliği aldanmaz, baskı ve zulme teslim olmaz. Sürüyle uçan kargalara karşı tek başına kartal olmaktır gençlik. Çakal kanununu tek başına imha eden Bozkurt hükmüdür gençlik. Gençlik ümit çeşmesi, geleceğin müjdesi, hayallerin bereketli vahasıdır. Türk milleti yetiştirdiği genç evlatlarıyla geleceğin karanlığını irfan ve iddiayla aydınlatacaktır. Sevgili gençler, unutmayın ki, esir bir ülkede yürüyen her insan ıstıraptır. Harabeler hedeflerinizi gölgelemesin, cüretinizi söndürmesin. Yine merhum Namık Kemal der ki; 'Hakir olduysa millet şanına noksan gelir sanma, yere düşmekle cevher sakıt olmaz kadr-ü kıymetten.' Bu kıymetin emanetçisi olan Türk gençliği 1 Kasım'da saltanata son vermek için geleceğe oy verecektir. İnancım budur..."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Türkiye Twitter Kartal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak? Survivor'da Yaman mı elendi? 2024 Survivor All Star'da eleme öncesi adaya kim veda etti?
500

Yorumlar (77)

Atabey:

Bir umudum milliyetçi harekettir Devlet Baba varolsun Turan ülkümüz

23
16
yanıtYanıtla
Putin:

Eli opulecek Adam oyum bahceliye

17
14
yanıtYanıtla
bozo123:

Bostan korkuluğu seni

17
14
yanıtYanıtla
KÖYLÜ:

HAAAAAAYIIIIIIIRRRRRRR partisi olsun partiniz

21
8
yanıtYanıtla
gençMobil-ANDROID:

ilk defa oy kullanacagim oyum mhpye. cogu arkadasim da ilk defa kullanacak onlarda mhpye verecek. biz vatanimizi bayragimizi seviyoruz.

13
12
yanıtYanıtla
OKTAY:

Seninleyiz Allahın İzni ile Allah yar ve yardımcımız olsun

8
16
yanıtYanıtla
MHP liMobil-ANDROID:

MHP artık seni istemiyor. bahceli gidinceye kadar artık oy yok. bahceli yı bu partide görmek istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz. anla artık

9
13
yanıtYanıtla
Sen kim mhp li olmak kim:

Sen mhp li degilsin mhp li olsa baska partiye oy verirken elin gitmez sen anca rantci ak trolsun gocc

yanıt6
yanıt4
kürtMobil-ANDROID:

yav arkadaş hadi sen salaksin hiçmi akilli yok sizde bunamiş bu adam.

10
12
yanıtYanıtla
GERCEKCIMobil-ANDROID:

Diyelim ki yarin savas ciksa... benim ulkemin lideri kim olabilir diye dusundugumde Recep Tayyip Erdoğan dan baska liderlik vasfi olan adam göremiyorum.Diger parti liderleri bos adamlar vasifsiz.... Bahceli bi git Allah askina..

11
9
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title