Haberler

Bahçeli Söğüt'te Konuştu: Yeni Bir Fetih İçin Demokrasi Seferine Çıkıyoruz" Haberine Ek

Devlet Bahçeli daha sonra Dumlupınar Belediye binasının ikinci katındaki düğün salonunda partililere hitaben konuşma yaptı.

Devlet Bahçeli daha sonra Dumlupınar Belediye binasının ikinci katındaki düğün salonunda partililere hitaben konuşma yaptı. Dumlupınarlılara 30 Mart seçimlerinde adayları Niyazi Tezcan'ı belediye başkanı seçtikleri için teşekkür eden Bahçeli, "Kahraman ve fedakar insanların diyarı olan Dumlupınar'da bulunmaktan son derece bahtiyarım. Verdiğiniz mücadele ile Türkiye'ye örnek oldunuz. Türk devletinin tarihine damga vurdunuz. 30 Mart'ta da yeni bir sayfa açarak Türkiye'ye sahip çıktınız" dedi. MHP Lideri Devlet Bahçeli Dumlupınar'ın Türk milletinin bağımsız yaşama iradesinin tecelli ettiği tarihi bir yer olduğunu, İşgal güçlerinin burada hezimete uğratıldığını belirtti. Bahçeli şöyle konuştu: "Esaretimizi bekleyen bölünüp parçalanmamızı projelendiren gafiller Dumlupınar'da hak ettikleri dersi almışlardır. İstiklalimize göz diken hain emeller burada unutamayacakları ağır bir yenilgi almıştır. Dumlupınar şehitliğinde koyun koyuna yatan aziz şehitlerimiz milli şeref ve namusu canları pahasına savunmuşlardır. Türk Milleti Dumlupınar'da son sözünü söylemiş Anadolu'yu ilelebet bir Türk yurdu olarak tescil ettirmiştir. Dumlupınar milletimizin kendi iradesi ve rızası dışında oynatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla tarihin karanlık sayfalarına gömdüğünün ispatıdır ve Dumlupınar Türk milletinin kendi topraklarında asla yenilemeyeceğini tüm Dünyaya ilanıdır. Gözleri hasretle yaşarmayan göğüsleri gururla kabarmayan yürekleri coşkuyla çarpmayan kim var ise her zaman kaybetmeye mahkum olacaktır. Zaferimizi çekemeyenler önümüzde duramayacaktır. Yeni istiklal savaşı icat edip yel değirmenlerine savaş açanlar tarihi yürüyüşümüzü bozamayacaklardır. Sizler karanlık kampanyalara aldanmayarak MHP'ye evet dediniz. Sizler zalimlere boyun eğmeyerek MHP'ye evet dediniz. Sizler istismarlara yalanlara karalama senaryolarına aldırış etmeden MHP'ye evet dediniz. Biliniz ki desteğiniz boşa çıkmayacak. Kurtuluşumuzun sıcaklığını tekrarlamanız fiyaskoya dönmeyecektir. MHP Dumlupınar'ı aziz şehitlerimiz emaneti olarak görmektedir. 92 yıl önce zafer yaşatan Dumlupınar'ın yeni zaferlere ulaşması sorunlarından kurtulması prangalarını söküp atması boynumuzun borcudur. Burada yaşayan her kardeşimizi bağrımıza basacağız. Herkesi bir ve aynı göreceğiz. Belediyemizin kapılarını Dumlupınarlı kardeşlerimize gülümseyen yüz dostane tavır ve sıcacık bir tutumla açık tutacağız." Devlet Bahçeli, konuşmasının ardından Dumlupınar ilçesinden ayrılarak Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Dumlupınar Türkiye Söğüt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
title