Haberler

Bahçeli: PKK Türkiye'den Toprak Almadan Silah Bırakmaz

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Kızılcamam'da düzenlene il başkanları toplantısının ardından bir basın toplantısı düzenledi.

Devlet Bahçeli, dün yapılan "Silahsızlanma" çağrısını hedef alarak "Başbakanlık ofisinde AKP-PKK şebekesi müşterek açıklama yapmıştır. 10 maddelik ihanet belgesi pişkince, mahcubiyet hali gösterilmeden ilan edilmiştir.. PKK, Türkiye'den toprak almadan silah bırakmaz. Aksini iddia eden şerefsizdir." dedi.

Bahçeli, "AKP artık hem HDP hem PKK'dır. Erdoğan ve Davutoğlu iflas etmiş, omurgasını kaybetmiş iki bölücü şahsiyet olarak PKK'nın kanlı tarihindeki yerlerini almış, layığını bulmuşlardır." ifadelerini kullandı.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından önemli başlıklar:

"Bugün Türkiye'yi, vatanını satmış, topraklarını terk etmiş, milletini bölmeye azmetmiş bir sefiller grubu idare etmektedir. Milletin itibarıyla alenen oynayan çürümüşler iktidardadır. Milletin sabır ve asaleti kurtuluşu sağlayacak, ihanetin belini kıracak yegane çaredir.

"KAMERA KARŞISINDA ŞOV"

Bugün yeniden milli mücadele şartları oluşmak üzeredir. Çanakkale'de püskürtülener AKP'ye nüfuz etmişlerdir. AKP'nin PKK'yla kurduğu ihanet tüm yönleriyle deşifre olmuştur.

Başbakanlık ofisinde AKP-PKK şebekesi müşterek açıklama yapmıştır. 10 maddelik ihanet belgesi pişkince, mahcubiyet hali gösterilmeden ilan edilmiştir. AKP-PKK'yla birlikte kamera karşısında şov yapmıştır.

"İŞGAL KOMİSERLERİNDEN NE FARKLARI VAR"

Muhafazakar, onurlu, ağzı dualı kardeşlerim arkasında durduğunuz parti, Türkiye'yi teröristlere tapulamak üzeredir. Dolmabahçe'de Türk milleti yok sayılmıştır, bölücü terör örgütü fermanını yayınlamıştır. Erdoğan ve Davutoğlu'nun hiç mi milli ruhu kalmamıştır? Bunların mütareke yıllarındaki işgal komiserlerinden ne farkı vardır?

Öcalan canisi, sözde mesajında 30 yıllık çatışmanın demokratik çözüme kavuşturulmasından bahsetmektedir. Bebek katili 21 Mart 2013 Temmuz'unda kalabalıklara okunan mesajında 'Artık silahlar sussun' diyordu. Yeni bir süecin başladığını söylüyordu. Aradan geçen sürede PKK silah bırakmamıştır.

"TOPRAK ALMADAN SİLAH BIRAKMAYACAKLAR"

Demeki ki caninin serbest kalmasına AKP 'Evet' demiştir. PKK'nı silah bırakacağını iddita etmek tahmini imkansız bir şuursuzluktur. PKK'dan kongre toplayacağını beklemek saflık değilse ihanettir. PKK Türkiye'den toprak almadan silah bırakmayacaktır.

AKP artık hem HDP hem PKK'dır. Erdoğan ve Davutoğlu iflas etmiş, omurgasını kaybetmiş iki bölücü şahsiyet olarak PKK'nın kanlı tarihindeki yerlerini almış, layığını bulmuşlardır. Öcalan'ın demokratik siyaset uydurması Türk siyasetine biçilmiş kefendir.

GENELKURMAY ESKİ BAŞKANI ÖZKÖK'E ÇAĞRI

AKP-PKK verkaçı Türkiye'nin kalesin gol olup yağmıştır. Kasaptaki ete soğan doğrayamayan emekli paşa sen milletin ekmeğine kan doğrayanlara bir çift söz söyleme cesaretini gösterecek misin?

"BAŞKANLIK İÇİN HER TAVİZE HAZIR"

Böyle zifiri karanlıkta 7 Haziran seçimleri yapılacaktır. Erdoğan Başkan olmak için her tavizi vermeye, her meydan okumayı sineye çekmeye hazırdır.

Arabistan'a giderken '12 yılda ne istedi de hükümet vermedi diyerek' suç üstü basılmış, Öcalan canisine zımnen teşekkür etmiştir. Bu nasıl cumhurbaşkanıdır?

Başkent Ankara'nın emanetlerini çiğnetmeyeceğiz. Yeni bir İstiklal Marşı yazdırmayacak, bayrağı indirmeycek, vatanı böldürmeyeceğiz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500

Yorumlar (167)

XmanmobilWeb@haberler.com:

bu adam ne zaman ogrenecek konusmasini

50
8
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

ben mhpliyim ve anladım ki mhp barıştan yana degil bu secimde kesinlikle mhp ye oy vermiyecem yıllardır anlayamamisim acidim kendime.

21
25
yanıtYanıtla
Mehmet oğlu mehmet 46mobilWeb@haberler.com:

Senin gibi biri olduğu müddetçe daha akp neler yapar göreceğiz. .Yazıklar olsun sana bahceli yapistin kaldın koltuğuna. .

21
25
yanıtYanıtla
esra:

Düne kadar siz değilmiydiniz ya bu kanı durdurum yada biz durduracaz diye fasa fiso slıganlar atanlar. Şimdi birileri sizin gibi slogan milliyetçisi değil gerçek milliyetçi olarak birşeyler yapıyorsa niye rahatsız oluyorsunuz ??? Gerçi sizde haklısınız. pkk biterse neyi istismar edeceksiniz, pkk biterse neden besleneceksiniz ?? Ondan dolayı ekmeği elinden alınmış çocuk gibi ortalıkta her zamanki gibi ülke bölünüyor safsatalarıyla dolanıyorsunuz. . .

33
11
yanıtYanıtla
Ahmet gülen Mobil-IOS:

Bahçeli konuştukca çamura batıyor o başkan olduğu müddetce m h p kaybetmektedir ALLAH başkanlığını daim kılsın o konuştukca ak partinin oyları artıyor ??????

32
9
yanıtYanıtla
AdnanMobil-IOS:

Sana kalsa bir kutu püskevite satarsın demi çılgın çocuk:)

14
24
yanıtYanıtla
sehermobilWeb@haberler.com:

Bu bahceli hep ortaligi karistiriyor iyi güzel olan hic birseyi sevmiyor

17
18
yanıtYanıtla
Zındık Mobil-IOS:

Bi. Sus. Bi. Sus. Barışalım. Bı. Sene. Bı sus. Sus. Kan. Akmıyo. Bi. Sus

8
26
yanıtYanıtla
CeydamobilWeb@haberler.com:

Sayın bahçeliye hakaret etmeyin çok yaşa bahçeli helal olsun sana ağzına sağlık ne güzel demiş

24
10
yanıtYanıtla
ulubatli 43mobilWeb@haberler.com:

Algi operasyonu basarili bir sekilde yürütülüyor,akpkk medya,gazeteler vs...ne pkk silah birakti nede bölücülüjten vazgecti Bu Türk milletine 14 yil önce acilan bir savastir,önce beyinleri uyusturdular sonra ahlaksizligi terbiyesizligi hirsizligi ve hainligi ögrettiler simdide parcalanmaya geldi sira.Ama yemun olsun ki Türk milleti Son sözü söylerse bu HAINLER isidi mumla ararlar bu böyle biline

28
4
yanıtYanıtla
Tüm 167 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title