Haberler

Bahçeli'nin Toplantıyı Bitirmesine Neden Olan 'CHP' Sorusu

Güncelleme:

MHP lideri Bahçeli, bir gazetecinin "10 şehit varken CHP il başkanları Gaziantep'te davullu zurnalı eğlence yapıyorlardı. Ne söylersiniz?" sorusuna kısa bir yanıt verip toplantıyı bitirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, düzenlediği basın topantısının ardından soru sorulmasına izin vermişti ancak gazetecilerden gelen bir soru toplantının sona ermesine neden oldu.

CHP'LİLERİN DAVULLU ZURNALI GÖRÜNTÜLERİ SORULDU

Devlet Bahçeli bugün gündeme dair açıklamalarda bulundu. Toplantının ardından ise bir gazeteci Bahçeli'ye, "3 gün önce bir video yayınlandı. PKK terörüne 10 şehit verdiğimiz gün CHP il Başkanları Gaziantep'te sınır incelemesi yaparken davullu zurnalı eğlence yapıyorlardı. Bununla ilgili ne söylersiniz?" diye sordu.

"BİZİ POLEMİĞE ÇEKMEYİN"

Bahçeli ise soruya şöyle cevap verdi:

"Sorunuza saygı duyuyorum. Ama bugün üzerinde durduğumuz bu konulardan çok daha önemli ve öncelikli olan konulardır. Onun için bizi polemiğe çekmeyin. Kim ne yapıyorsa yapsın, biz herkesi takip ediyoruz. Yenikapı ruhunu benimseyen benimser benimsemeyen farklı ruhlar peşine düşebilir. Allah yollarını açık etsin.

"BURADA SORULARI KESİYORUM"

Daha fazla soru olursa, soruları basın yazıyor, söylediklerimiz askıda kalıyor. Onun için burada soruları kesiyorum efendim."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title