Haberler

Bahçeli'nin Öngörüsüne Güveniyoruz

Anayasa değişiklik çalışmalarını değerlendiren Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanı İbrahim Vatansever, Devlet Bahçeli'nin bu zamana kadar hep haklı çıktığını, bundan sonra da öngörüsüne güvendiklerini söyledi.

Vatansever, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Eskişehir'de bazı ziyaretlerde bulundular. Heyet üyeleri, ilk olarak ziyaret ettikleri TÜRKAV Eskişehir Şubesi'nin faaliyetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Kadir Bıyık'ın ziyaretinde de karşılıklı samimi duygular dile getirildi. Daha sonra TÜRKAV Genel Başkanı İbrahim Vatansever ve beraberindeki heyet, Eskişehir Ülkü Ocaklarını, Eskişehir MHP Tepebaşı İlçe Başkanlığı ve MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ettiler.

Bu ziyaretlerinde, gündemde olan Anayasa değişiklik çalışmalarına da değinen TÜRKAV Genel Başkanı İbrahim Vatansever, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin izlenmesi gerektiği görüşünü belirtti. Başkan Vatansever, Bahçeli'nin bu zamana kadar hep haklı çıktığını, bundan sonra da öngörüsüne güvendiklerini söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Eskişehir Türkiye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title