Haberler

Bahçeli'nin Gözü Önünde Tartaklama

Güncelleme:

Antalya'nın Elmalı İlçesi'nde düzenlenen 660. Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan Güreşleri siyasi arbedeye sahne oldu.

Antalya'nın Elmalı ilçesindeki 660. Tarihi Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan Güreşlerinde MHP Genel Başkanlığı adaylığı için adı geçen Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de bulunduğu protokol bölümüne geçmek isteyince arbede çıktı. İrbeç taraftarı ve görevliler arasında yaşanan arbede sırasında İrbeç, tartaklandı.

Antalya'nın Elmalı ilçesindeki 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri'ne katılan MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ismi genel başkanlığına adı geçen ve partiden ihra edilen Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, protokol alanına girmek isteyince görevlilerle arasında arbede yaşandı.

MHP Genel Başkan adayı olacağı belirtilen Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bulunduğu protokole alınmadı. Protokol girişine gelen milletvekili İrbeç, görevliler tarafından iteklenince, "Ben milletvekiliyim. Bu alana girmemi engelleyemezsiniz" dedi. İrbeç, taraftarı ve görevliler arasında yaşanan arbede sırasında İrbeç yumruklanmak istendi ve tartaklandı.

Polislerin araya girmesiyle milletvekili İrbeç, protokol alanına girdi. İrbeç, ardından protokol üyeleri ile tokalaştı. Protokolde MHP Genel Başkan Yardımcıları Tunca Toskay, Semih Yalçın, Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP İl Başkanı Osman Çetin ve diğer protokol üyeleri vardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Antalya Elmalı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title