Haberler

Bahçeli: Milli İrade ya İktidara Devam Demeli, Veyahut da Yıkıp Atmalı (3)

"osmanlı TOKADI YİYECEK" MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik'ten sonra geldiği Kütahya'da halka hitap etti.

"osmanlı TOKADI YİYECEK"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik'ten sonra geldiği Kütahya'da halka hitap etti. Zafer Meydanı'nda yaklaşık 10 bina yakın kişiye konuşan Bahçeli, " Kütahya'nın her köşesi şehitliktir. Her karışı şehit kanıyla sulanmıştır. Kütahya milli ruh ve ahlakı zirveye çıkarmış, buna da gözü gibi bakmıştır. Tek dişi kalmış canavarın hükmü geçmişte Kütahya'ya sökmemiştir. İnanıyorum ki bugün de sökmeyecek; AKP-HDP-PKK ve küresel komplo Kütahya'dan Osmanlı tokadını yiyecektir" dedi.

DAVUTOĞLU DA BAŞKANLIK PROPAGANDASINA MEMUR EDİLMİŞ

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yüklenen Devlet Bahçeli şöyle devam etti:

"Davutoğlu farklı bir alemdedir ve gerçeklerden tamamen kopmuştur. Erdoğan ise başkanlık sistemiyle ilgili yasa dışı bir kampanya yürütmektedir. Sizler yoksulsunuz, ama Erdoğan dolar milyarderidir. Sizler aç ve açıktasınız, Erdoğan har vurup harman savurmaktadır. Sizler çaresiz ve üzgünsünüz, Erdoğan ve havuzcular yetmez ama evet diyerek banka hesaplarını doldurmaktadır. Bu reva mıdır? Bu hak mıdır? Bu adil midir? Bu helal midir? Bu doğru mudur? Davutoğlu da başkanlık propagandasına memur edilmiş, Başbakanlık görevini dinamitlemekle vakit geçirmektedir. ve bize 1961 yılında, merhum Menderes asılırken nerede olduğumuzu Kütahyalının huzurunda sormaktadır. Bizi bilen bilir, tanıyan hakkımızı verir. Madden ve fiziken kuruluşumuzdan 8 yıl öncesinde nerede olduğumuzu soran Davutoğlu'na aslında nerede bulunduğumuzu buradan açık açık söylemek istiyorum: Biz Orhun'daki iradeyiz. Biz Malazgirt'teki zafer duasındayız. Biz Söğüt'ten yayılan idrakiz. Biz Çanakkale'de destan yazan şuurdayız. Biz Samsun'a çıkan ilk adımın ardındayız. Biz Sakarya'da, Dumlupınar'da meydan okuyanız. Biz Cumhuriyeti kuran yüksek azmin ta kendisiyiz. Çünkü biz Türk milliyetçisiyiz. Kandil'de olabilir, İmralı'da dolaşabilir, Oslo'da bulunabilir, her şeyi alttan alabilir. Hatta ihanet ve melanet sürecindeki ana aktör de olabilir. Fakat biz Türkiye'nin yanındayız, biz Anayasa'dan çıkarılmak istenen Türklüğün taraf ve müdafaasındayız."

"AKP MİLLET DEĞİL, HDP'NİN İKTİDARDAKİ İKİZİDİR"

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun HDP binalarına yapılan saldırıların failinin tespit edildiğini söylediğini ifade eden Devlet Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fail tespit edildiyse, Başbakana düşen bu suikastçının kimliğini hemen açıklamasıdır. Davutoğlu neyi beklemektedir? Henüz yakalanmasa da, bu failin bağ ve bağlantılarını deşifre etmelidir. 7 Haziran'ı sancılı ve kanlı bir ortama dönüştürmeyi amaçlayan bu hain kimdir? azmettiricileri kimlerden oluşmaktadır? MHP ile HDP paslaşıyor diyerek bize aklınca kara çalmaya çabalayan Davutoğlu bir şey biliyor da söylemiyorsa yalancıdır, müfteridir. AKP'yle HDP'nin Dolmabahçe'de yan yana gelip İmralı canisinin 10 maddelik ihanet metnini okumasını Davutoğlu ne çabuk aklından çıkarmıştır? Pazarlıkları, Kandil-Oslo-İmralı üçgenindeki ihanet müzakerelerini nasıl da görmezden gelmiştir? Başbakan, dün AKP'nin milletin ta kendisi olduğunu iddia etmektedir. AKP millet değil, PKK'nın suç ortağıdır. AKP millet değil, HDP'nin iktidardaki ikizidir. AKP millet değil, Türk düşmanlarının liman ve sığınağıdır."

HERKES BİLSİN Kİ AKP GİDİYOR

MHP'nin iktidara yürüdüğünü söyleyen Bahçeli, "Erdoğan ve Davutoğlu sonu gördükçe, millet üzerinde kumar oynamaya yeltenmektedir. Herkes bilsin ki, AKP gidiyor, hesap sormak ve Dumlupınar ruhuyla Türkiye'yi kurtarmak için MHP yürüyor, MHP geliyor. ve buna da sadece 18 gün kalmıştır" dedi.

Türkiye'nin sanki Erdoğan'ın miras malı gibi gösteilmesini eleştiren Devlet Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İkbal ve menfaatleri için çatışan, gerginlikten medet umanlar Erdoğan'ın peşine takılmıştır. Millete hizmeti şeref bilenler de Milliyetçi Hareketle birlikte yürümenin hedef ve özlemindedir. Kucaklaşmanın adresi Milliyetçi Harekettir. Uzlaşma ve huzurun adresi Milliyetçi Harekettir. Çare Mlliyetçi Harekettir. Sizlere çözüm dediler, çözülme için PKK'ya söz verdiler, affetmeyiniz. İmralı canisiyle pazarlık yapıp Türkiye'yi yeni Anayasayla bölme konusunda mutabakat sağladılar, affetmeyiniz. 12 yıl 6 ay 4 günlük hezimet ve hüsran tablosunu unutmayınız.  Unutmadığınız ne varsa, 7 Haziran'da sandığa gittiğinizde aklınıza getirip AKP'nin kalbine demokratik hançeri indiriniz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Devlet Bahçeli Kütahya Bilecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
title