Haberler

Bahçeli: HDP ile Asla Olmaz, 15 Kasım'da Erken Seçime Varız

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sözcü gazetesine gündeme dair açıklamalardan bulundu.

Devlet Bahçeli, "MHP'nin HDP ile koalisyona girmesi veya yanyana gelmesi imkansız. Eğer hükümet krizi yaşanırsa. Millete başvururuz. En doğru adrestir. 15 Kasım uygun bir tarihtir." dedi.

HDP VE CHP TEPKİSİ

MHP Lideri Bahçeli, HDP ile asla yan yana gelmeyeceklerini bir kez daha ilan etti. Kılıçdaroğlu'nun başbakanlık çağrısına tepki gösteren Bahçeli, erken seçim için de tarih verdi.

"15 KASIM'A BİZ VARIZ"

"Eğer seçime gidilecekse ona varız" dediklerini kaydeden MHP lideri sözlerini şöyle tamamladı:

"Eğer ülkede hükümet krizi yaşanırsa, millet iradesine başvurmak en sağlıklı yoldur. Böyle bir şey düşünüyorsanız 15 Kasım bunun için uygun tarihtir. Eğer herkes istiyorsa biz de istiyoruz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Sözcü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (396)

roni:

mhp nin dışında kalması gereken bir kurucu meslise ihtiyaç var. 1921 anayasa sı güncellenmeli. öcalan da kürtlere yapılan 100 yıllık eziyetin özrü olarak serbest kalmalı sevgiler güzel türkiye de buluşalım. . .

56
66
yanıtYanıtla
TürkiyemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bahçeli bu ülkede kesin kan akıtacaksın senin derdin bu

48
34
yanıtYanıtla
AsvmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mhp böyle inatla nasıl hükmet yönetim düşünün akp akpliler olarak bizde seçim diyoruz akp yola devam gerisi boş.

63
2
yanıtYanıtla
OzanMobil-IOS:

Ulan seninle hiç olmaz partin senden kurtulmak için bunları söyletiyor sana

51
7
yanıtYanıtla
HdpmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kesin püskevit bakanlığı kuracak

50
7
yanıtYanıtla
KürtmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yüzde birde MHP görürse elimi keserim bu ülkeye layik olmayan bir zihinyet hayir tam zaman HDP zamani tek başına iktidar olmasidir turkiyehalklari na hayırlı olsun ulumine HDP zafer günü gelmiştir halk için

14
41
yanıtYanıtla
Ille de koalisyon:

Sana illede HDP ile birles diyen yok! Ama olasi bir erken secimde, ne MHP ne de AKP bu oylari alamayacak!

45
9
yanıtYanıtla
ÇMobil-IOS:

Hdp diye diye kalp krizinden öleceksınız çok şükür HDP sizin korkulu rüyanız olmuş gözünüz HDP den başka bir şeyı göremiyor gidin Türkmenleri kurtarın siz HDP nin muhatabı değilsınız

44
10
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

BU ADAM HARBİDEN MAL

22
31
yanıtYanıtla
Adam gibi..! Mobil-IOS:

Burda kafasi gizel cok insan var ocalan kurtlere yapilana karsi serbest kalcakmis hey alcak herif ocalanin o kadar cocugumuzu oldurdu askerimizi oldurdu senin kadar genis insan oluo onu afmi edelim yuru ancak gidersin sagdan git cuzdan bulursunn

1
52
yanıtYanıtla
Tüm 396 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title