Haberler

Bahçeli: Erdoğan'ın Evinin Girişine 'Ne mutlu Türküm diyene' Yazacağım

Güncelleme:

MHP lideri Bahçeli, "MHP'nin iktidarında Erdoğan eğer kaçmaz, Türkiye'de ikamet ederse evinin girişine 'Ne mutlu Türküm diyene' yazacağım." dedi.

Açılış ve ziyaretler için Muğla'ya gelen MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Yatağan Belediye Başkan adayı Varol Çakmak'ın seçim bürosunun açılışını yaptı.

"EVİNİN ÖNÜNE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE YAZACAĞIM"

Seçim bürosu önünde halka hitap eden Bahçeli, 30 Mart seçimlerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Seçimde sadece belediye başkanlarının seçilmeyeceğini, söz konusu tarihin, Türk siyasetinin geleceğini belirleyecek önemli başlangıç olacağını ifade eden Bahçeli, "Cenab-ı Allah nasip ederse MHP'nin iktidarında Recep Tayyip Erdoğan eğer kaçmaz, Türkiye'de ikamet ederse evinin girişine 'Ne mutlu Türküm diyene' yazacağım. Sabahleyin mahallede ne kadar çocuk varsa Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin önünde Andımızı okuyacak" diye konuştu.

2015 YILI İÇERİSİNDE TÜRKİYE'NİN KADERİ DEĞİŞECEK

Bahçeli, Türkiye'nin 2015 yılı içerisinde kaderinin değişeceğini, yeni bir yönetime kavuşacağını ve ülkenin bugün karşı karşıya kaldığı iç ve dış sorunlarının bütünüyle çözülmesine imkan tanıyan yeni bir ruh, yeni bir anlayışın hakim olacağını ileri sürdü. Yerel seçimleri bu nedenle önemsediklerini vurgulayan Bahçeli, vatandaşlardan mutlaka sandığa gitmelerini istedi. Seçimlerin huzur içerisinde yapılması gerektiğini dile getiren Bahçeli, şöyle konuştu: "Seçimler dürüst olmalıdır ve seçimler milli iradeye saygılı olmalıdır. O sebepten dolayı Yüksek Seçim Kurulu başta olmak üzere bütün ilçe seçim kurullarına ve mülki idareye çok büyük görevler düşmektedir. Halkımızın göstermiş olduğu hassasiyeti, bu kurumların da göstermesi zarurettir. Çünkü bu seçimler her an sabote edilebilecek işaretleri taşımaktadır ve bugüne kadar bazı uygulamalarda da bunu görmekteyiz. Bu sebepten dolayı soğukkanlı olmalıyız, sabırlı olmalıyız ve mutlaka sandığa gitmeliyiz. Çünkü bu seçimler, yeni bir siyasi anlayışı ülke yönetimine getirecek tarihi bir fırsat ve imkan olacaktır."


"TÜRKİYE'NİN BÖLÜNMESİ KİMSEYE FAYDA GETİRMEZ"

Türkiye'nin bölünmesinin kimseye fayda getirmeyeceğini vurgulayan Bahçeli, "Bin yıllık kardeşliğimizin bozulması kimseye fayda getirmez. Hele hele 4 parçalı Kürdistan, ne Ortadoğu'da kabul görebilir ne de uluslararası arenada kabul görebilir. Ama o ülkeleri rahatsız etmek, o ülkeleri tehdit etmek, o ülkelerin imkanlarını kullanmak, o ülkelerin petrolüyle zengin olmak isteyen emperyal güçler, bu oyunu hala oynuyor. Herkes fark etti" dedi. Bahçeli, konuşmasının ardından partiye yeni katılanlara rozet taktı.

DİRENİŞ ÇADIRINA ZİYARET

Devlet Bahçeli, Yatağan programının ardından Milas'a geçerken Yatağan Termik Santrali önüne kurulan direniş çadırını ziyaret ederek, enerji ve maden işçileriyle sohbet etti. Burada Maden-İş ve Tes-İş sendikalarının Yatağan şube başkanlarıyla bir süre görüşen Bahçeli, özelleştirme sürecinde enerji ve maden işçilerinin yanında olduklarını söyledi. Milas'ta Atapark Meydanı'nda halka hitap eden Bahçeli, "2015 yılında yapılacak 25. dönem milletvekilliği seçiminde yüzde 51'in dışına düşerse o zaman Recep Tayyip Erdoğan'a güle güle demek lazımdır" dedi.

"MEVCUT İKTİDAR SİYASİ ÖMRÜNÜ TÜKETTİ"

Bahçeli, Türkiye'deki sorunun demokrasi içinde çözülmesi gerektiğini ifade ederek, Türkiye'nin sorunlarının iktidar partisi tarafından çözülmesinin mümkün görünmediğini öne sürdü. Mevcut iktidarın siyasi ömrünü tükettiğini savunan Bahçeli, şöyle konuştu: "Birçok sosyal kesimimiz zorluklar, hayat pahalılığı içinde ama Recep Tayyip Erdoğan bir başka havaya girmiş, çılgınlaşmış, ne yapacağını şaşırmış. Gücü topladıkça, güç onu neredeyse yoldan çıkartmış. Şimdi kalkmış, yasamayı, yürütmeyi, yargıyı, medyayı eline aldığını söylüyor. Öyleyse 'benden başka Türkiye'de kimse yok' diyor, 'her şey benim' diyor. Dolayısıyla diktatörlüğe giden bir yola girmiş. Bu çok büyük felakettir. Tunus'a bakın, Cezayir'e bakın, Mısır'a bakın, Irak'a bakın, Suriye'ye bakın. Bunların hepsinde rejim değişikliği oldu. Ne kadar kendisini diktatör sayan varsa, bunların hepsi diktatöryadan uzaklaştırıldı. Hatta bazıları hayatını da kaybetti. Demek ki bu olayların sonu sosyal bir kargaşadır. Sonu, rejim sıkıntısıdır, bir siyasi bunalımdır, bir toplumsal krizdir, sonu toplumsal hareketin başlaması, kardeşin kardeşi vurma, kırma ve çatışma ortamına Türkiye'nin sürüklenmesidir. Bu felakettir, buna dikkat edin."

"30 MART MEVCUT İKTİDARI UYARIR"

Suriye'de yaklaşık 130 bin kişinin hayatını kaybettiğini, 2 milyona yakınının göç ettiğini, yaklaşık 700 bin Suriyeli'nin de Türkiye'ye geldiğini belirten Bahçeli, "Uluslararası barış ve çözüm üretmek için dünya onlarla meşgul oluyor. Türkiye'yi bu hale getirmenin kimseye faydası yoktur. Öyleyse sorunu demokrasi içinde çözmemiz gerekiyor. Sorunu çözebilmenin araçlarından biri, seçimdir. En yakın seçim 30 Mart'tır. 30 Mart, iktidar değiştirmez ancak 30 Mart, mevcut iktidarı uyarır" diye konuştu. Türkiye'nin, "mehter takımı gibi" bir ileri, bir geri yürüttüğünü, şimdi İzmir'e yaklaştığını öne süren Bahçeli, "İzmir marşıyla Ege'ye doğru gidiyor. Artık Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis'te temsil edilebilir ama iktidar olma şansını kaybetmiştir. Recep Tayyip Erdoğan'ın artık cumhurbaşkanı olma şansı kalmamıştır. Ya AKP kendisine çeki düzen verecek, yeni bir hükümetle milletin huzuruna aklanmış, paklanmış olarak gelecek ya da 'Türk siyasetinden bir AK Parti geldi, o da gitti' diye bir hatıra kalacak" dedi.

Bahçeli'ye, konuşmasından önce Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği tarafından Yörük poşusu ve çiçek verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Türkiye Milas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (117)

sazan deyilizpssa@hotmail.com:

Is olsun agzi olan konusuyor ne mutlu turkum diyene o kurtlerde o yuzdenya daga ciktilar adamlar kurt puskuvetciler biz elhamdulllah muslumaniz onlarda olay bitti dusnman ariyosan chp orda irkcilikla ugrasacagina dinize sahip cik mecliste merve k ateisler yuhayip disari atarken habceli bon bon bakiyodu o beyenmediyiniz adam RTE sayesinde cozuldu ama iste insan nankor olunca hersey aninda unutuluyor bon bon bakanlarin arkasindan kosuluyor

1
101
yanıtYanıtla
kenankalp-siz@hotmail.com:

Ben gürdüm ama nedense ben bu bahceliyi seviyorum en azîndan teyyip erdogandan temiz insan

33
29
yanıtYanıtla
ZEHRAadana.ankamal@hotmail.com:

bu mhp kafatasçıları bitsede ülke halkı rahatlansa

39
18
yanıtYanıtla
mhpliermanogur@hotmail.de:

mhp ne yapiyoki halka, bende bu ülkeye nankörlük edenler gitse diyorum mesela geldigi ülkeden tasidigi yoz kültürünü bize empoze etmese dürüst isler yapsa, bizim varolan kültür ve medeniyetimizi kabullenebilse bisorun olmayacak aslinda.

yanıt0
yanıt0
ZEHRAadana.antalya@hotmail.com:

bölücülük yaptığınız için, ve bugün kürtler ayrılsada; siz faşistler aynısını mazlum türklere yaparsınız çünkü bu cahalet faşizm kafatasçılık kanınıza işlemiş, siz türk düşmanısınız siz türkiye düşmanısınız siz faşistler islamiyet düşmanısınız bütün ülke halkı sizden garez gidiyor. lütfen benim yorumunda çık çıkmasan bilgisayarımı kapatmak zorunda kalacam

yanıt0
yanıt0
mhpliermanogur@hotmail.de:

sen devlet kanun nizam nedir bilmezsin kulaktan duydugun vesveselerede din dersin kendi yaptigin yanlislari görmezsin bu ülkenin devletine kursun sikarsin kalkip bide bize bölücü dersin hangi yanlisini düzelteyim ben seni dogrulara davet ediyorum bir agbey olarak sana ginede acidigim icin.

yanıt0
yanıt0
erdogansuskunceset@hotmail.com:

bahceli sen önce git kendini düzelt sizleride iktidarda gördük ülkeyi batırdınız esas hayinler sizlersiniz saygısız birde mhp başında duruyor

7
29
yanıtYanıtla
şapkalınuri_uygur@hotmail.com:

iktidar mı koalisyon mu iyi hatırla bakalım..ki tayyip güzel reklamla kapatmaya çalıştı kıytırıktan açılışlaı bile sanki ilk defa yapılıyomuş gibi reklam yapıp yedirtti millete..ımf dedi kandınız hepimiz borçlu olduk onu unuttunuz..bırakın kardeşim akp öle bi patlıcakki ona oy verenler çıkamıcaksınız sokağa utanarak bakacaksınız..çünkü oylarınızla bu çüküşü siz hazırladınız

yanıt0
yanıt0
kamaşullahabdulaga@hotmail.com:

ARKADAŞŞŞ BİRİ BUNU SUSTURSUNNN REZİL ETTİ MHP yi ......

15
19
yanıtYanıtla
VANGÖLÜ KIZI NAZDARadana.ankamal@hotmail.com:

mhp karanlık bir çukurda yaşıyarak hareket etmiyor. faşizm ahlaksızlık’tır hareketsizlik peşinde koşuyor. mhp tarihin kaydettiği önceki dikta uygulamalarından, korkudan kaynaklanmasıyla ayrılıyor. mhp terörü, kendisi terörize olmuş bir sınıfın, acımasızlık uygulamasıdır. mhp kendi içinde çelişkilerini erteleyerek hızını arttırmış bir iktidarın, iktidarını sallamış olanların hareketsizliğe boğma girişimi oluyor. Korkunun hareketsizliği doğurması en çok mhp de var. Hain, korkak’tan çıkıyor mhp bir iç ihanet oluyor. mhp egemen sınıfın kendi içinde ve birbirine karşı ihanetine dayanıyor. mhp insanları birbirine karşı kışkırtarak onların kanı üzerinde yaşamyı seven bir nefret partidir.

15
17
yanıtYanıtla
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title