Haberler

Bahçeli'den Partideki Muhaliflere Sert Sözler! "Paralele Kölelik Yaptılar"

Güncelleme:

MHP lideri Bahçeli, parti içerisindeki muhalif kanada yönelik "Yalnızca değişim olsun kisvesiyle oynanan oyuna gönüllü şekilde figüran oldular. Paralele uyduluk ve kölelik yaptılar" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğine katıldı. Ataköy Sheraton Otel'de verilen iftar yemeğine çok sayıda parti üyesi katıldı. Bahçeli, parti içerisindeki muhalif kanada yönelik "Yalnızca değişim olsun kisvesiyle oynanan oyuna gönüllü şekilde figüran oldular. Paralele uyduluk ve kölelik yaptılar" dedi.

MUHALİF KESİME YÖNELİK ELEŞTİRİLERİNİ SIRALADI

İftar yemeğinin ardından konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, parti içerisindeki muhalif kesime yönelik eleştirilerini sıraladı. Bahçeli, " Türkiye'nin en hassas döneminde, PKK'nın şehirlerimize konuşlandığı, canlı bombaların ölüm ve nefret saçtığı bir zaman aralığında MHP'nin susturulması ve içine hapsedilmesi konusunda tembihlenmiş zevat gün geçtikçe daha da hareketlendi.

"İKTİDAR OLMADIĞIMIZ, OLAMAYACAĞIMIZ HAYASIZCA DİLLENDİRİLDİ"

Değişim düdüğü çalındı. Böyle gitmeyeceği söylendi. İktidar olmadığımız, olamayacağımız hayasızca dillendirildi. Sonuçta, 15 Ocak 2016 tarihinde, şahsımın hastanede olduğu bir dönemde, toplanan 543 imza partimize getirildi. Ne var ki, 10 Ocak 2016 tarihinde, Olağan Büyük Kurultayımızın 18 Mart 2018 tarihinde yapılacağı Merkez Yönetim Kurulu kararıyla belirlenmiş ve duyurulmuştu" sözleriyle muhalif kanadı eleştirdi.

"PARALELE UYDULUK VE KÖLELİK YAPTILAR"

Devlet Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü:

"MHP'nin nefes borusunu kesmek, manevra alanını daraltmak, tarihi yürüyüşünü sekteye uğratmak için emir almış kişiler 15 Ocak 2016'da Ankara 12'nci Sulh Hukuk Mahkemesi'ne müracaat ettiler. ve MHP, 12 Eylül sonrası ilk kez mahkeme kapılarına düşürüldü. Rezilliğin dibine inenler hiçbir nedamet duymadan, Türkiye ve dünya meseleleri hakkında hiçbir vizyon gösteremeden, yalnızca değişim olsun kisvesiyle oynanan oyuna gönüllü şekilde figüran oldular. Paralele uyduluk ve kölelik yaptılar."

BAHÇELİ, BİR KEZ DAHA 10 TEMMUZ'U İŞARET ETTİ

Parti içerisinde yaşanan Olağanüstü Büyük Kurultay tarihine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, bir kez daha 10 Temmuz'u işaret etti. Bahçeli, "Genel Başkan olarak parti Tüzüğümüzün bana verdiği yetkiye dayanarak ve gerek gördüğüm haller nedeniyle Olağanüstü Büyük Kurultay tarihini 10 Temmuz 2016 olarak belirledim. Buna karşılık 19 Haziran dayatması, kaos seviciliktir. 19 Haziran yanan ateşe benzin dökmektir. ve Milliyetçi Hareket Partisi 19 Haziran'a katılmayacaktır. Ben katılmayacağıma, ilgili arkadaşlarımın 19 Haziran'da seçilmiş salonda bulunmayacağına göre bahsi geçen korsan kurultay nasıl yapılacaktır? Yapılırsa geçersiz ve kanunsuz olmayacak mıdır?" diye konuştu.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (7)

KONYALI:

Yazıklar olsun Bitirdin partiyi halen ülkücü iradeye halen delegeye ve yargı kararına saygı duymuyorsun

66
3
yanıtYanıtla
MESELENİN ÖZÜ:

Ya inanılır gibi değil arkadaş bütün gün sinir oluyorum yahu kafayı yicem Git yargıya diyor yargı karar veriyor şimdide yargıdan gelen kararı dinlemeyip temmuz 10''da kongre yapıcam diyor. Yahu yargıtayın vermiş olduğu kararda 30 gün içerisinde kurultay yapılmalı yazıyor bunlar hiçmi yargıyı ciddiye almazlar hiçmi yargıya saygı duymazlar önceden cok severdim Bahçeliyi bir gram sevgim kalmadı şu ramazan mübarek günde Allah Şu Mhpde artık değişim yaratsın aksi halde bahçeli ile mhp baraj altı.

47
3
yanıtYanıtla
VATAN HAİNLERİNE HERŞEY HARAM:

sende vatan hainisin be bahçeli, senide tarih yazacak ya helal olsun, torunda yok gitsin bebe baksın. koltuğunun çevresindekilerle evcilik gibi particilik oynuyorsun. yuh sana

25
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yaşlandın mı artık ne. . . . Bi gitsen diyoruz.

26
2
yanıtYanıtla
alp:

hadi lan oradan utanmaz koltuk sevici sen git akpye danışman ol

4
3
yanıtYanıtla
FALSOCU:

KENDİNE ÇOK GÜVENİYORSA ÇIKSIN ADAYIM DESİN AMA NERDEEE.

1
1
yanıtYanıtla
Mustafa Durmaz:

avanenle senin TC ye değilde, kime uyduluk, kölelik yaptığını tüm türkiye görüyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title