Haberler

Bahçeli'den 1915 Olayları Açıklaması

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 1915 olaylarına ilişkin yaptığı yazılı açıklamayı tekrarladığını ifade ederek, “Erdoğan Cumhurbaşkanlığı adaylığından hemen çekilmelidir” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 1915 olaylarına ilişkin yaptığı yazılı açıklamayı tekrarladığını ifade ederek, "Erdoğan Cumhurbaşkanlığı adaylığından hemen çekilmelidir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çankırı ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin 1915 olaylarıyla ilgili yapılan açıklamaları hatırlatması üzerine Bahçeli, dün yaptıkları yazılı açıklamaları aynen tekrarladıklarını ifade etti. Bahçeli, "Dün çok ayrıntılı bir açıklama yapmıştık. Bugün de aynı açıklamayı tekrar ediyoruz. 24 Nisan itibariyle Amerika Birleşik Devletleri Başkanının yapacağı açıklamayı bekledik. Hepsini göreceğiz, dinleyeceğiz. Bir tek şey söylemek istiyorum. Türkiye'de birçok çevreler 'hepimiz Ermeniyiz' diyorlar. Zannediyorum Başbakan da aynı şeyi, başbakanlık makamı olarak söylemeye başladı. Bu büyük bir talihsizliktir. Cumhurbaşkanlığı adaylığından hemen çekilmelidir" dedi. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Devlet Bahçeli Çankırı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title