Haberler

Bahçeli - Cumhurbaşkanlığı seçimleri -

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "30 Mart seçimlerinde bir görevi yerine getirmemiz lazım. Özellikle AKP'ye oy vermiş kardeşlerimizin bunu iyi düşünmesi lazım. Bu ülke hepimizindir, bizimdir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "30 Mart seçimlerinde bir görevi yerine getirmemiz lazım. Özellikle AKP'ye oy vermiş kardeşlerimizin bunu iyi düşünmesi lazım. Bu ülke hepimizindir, bizimdir. Bu ülkede yaşayan insanlarımız birbirlerinin kardeşidir ve kardeşlik bin yıldan beri devam etmektedir" dedi.

Bahçeli, Kırşehir programı kapsamında Mucur Belediye Başkanı ve MHP adayı Ali Şahin'i ziyaret ederek bir süre görüştü. Belediye önünde toplanan partililere hitap eden Bahçeli, hükümetin icraatlarını eleştirerek, 30 Mart yerel seçimlerin hesap sormak için bir fırsat olduğunu söyledi.

Yerel seçimler öncesinde her yere gitmeye çalıştığını ifade eden Bahçeli, düşüncelerini halkla paylaştığını ve olumlu sonuçlar aldığını kaydetti.

Bahçeli, "30 Mart seçimlerinde bir görevi yerine getirmemiz lazım. Özellikle AKP'ye oy vermiş kardeşlerimizin bunu iyi düşünmesi lazım. Bu ülke hepimizindir, bizimdir. Bu ülkede yaşayan insanlarımız birbirlerinin kardeşidir ve kardeşlik bin yıldan beri devam etmektedir" diye konuştu.

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz'i de ziyaret eden Bahçeli, belediye önünde toplanan gruba hitaben yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde hükümet değil, belediye başkanı değişikliği olacağını ifade etti.

Bahçeli, şunları kaydetti:

"30 Mart'ta, hükümet değişikliği olmaz, belediye başkanlığı seçimi olur. Ama 30 Mart'ta Recep Tayip Erdoğan oy kaybına uğrarsa, iki şeyle karşılaşırsınız. Ya kendisine çeki düzen verir, herşeyi kabullenir, yolsuzlukla mücadeleye gider. Kendisine kadar uzanıyorsa onların hepsini kabullenerek adalet önünde hesap verir. Ya da gittikçe şaşırır, hırslanır, kötüleşir, her tarafa saldırır."

-Cumhurbaşkanlığı seçimleri

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı hayalinin suya düştüğünü öne süren Bahçeli, "17 Aralık bunları düğümledi, Cumhurbaşkanlığı hayali suya düştü. Cumhurbaşkanlığı rüyası artık görülmez oldu. Bu adamdan Cumhurbaşkanı olmaz. Hırsızlığı devletin başına taşıyamazsınız, yolsuzluğu, rüşveti taşıyamazsınız" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Çiçekdağı

Muhabir: Ferhat Kayhan

Kaynak: Ömer Kendiz

Yayınlayan: Hüseyin Doğru

.

-Partilileri ile tokalaşma anı

-belediye başkanından çalışmalar hakkında bilgi

-konuşma anı

Kaynak: AA / Politika

Devlet Bahçeli Ali Şahin Kırşehir Mucur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title