Haberler

Bahçeli Cumartesi Günü Adana'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Adana’ya gelerek hemşehrileri ile buluşacağı bildirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Adana'ya gelerek hemşehrileri ile buluşacağı bildirildi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Adana'ya geleceğini açıkladı. Baş'ın verdiği bilgiye göre, Genel Başkan Devlet Bahçeli 31 Ekim 2015 tarihinde Cumartesi günü Adana'da olacak. Gün içinde kent esnafını selamlayacak olan Bahçeli, ardından saat 11.00'de Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde hemşehrileriyle buluşacak. Burada seçime bir gün kala önemli mesajlar verecek olan MHP Lideri aynı gün kentten ayrılacak.

MHP İl Başkanı Yusuf Baş, "Bilindiği üzere Adana'da planlanmış bir miting programımız yoktu. Ancak; hemşehrilerimizin, partililerimizin ısrarlı taleplerini kendilerine ilettiğimizde, sağ olsunlar bizi kırmadılar ve aramızda olacaklarını bildirdiler. Hemşehrimiz olmakla her zaman iftihar ettiğimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, gerçek bir Adanalıdır. Adana'ya verdiği önemle bilinen Sayın Genel Başkanımız, Allah'ın izniyle yine bir seçim arifesinde yine en son mesajını Adana'dan vereceklerdir. Bütün vatandaşlarımızı saat 11.00'da Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde hemşehrileri ile buluşmaya davet ediyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Yusuf Baş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title