Haberler

Bahçeli, Anıtkabir'i Ziyaret Etti

MHP, Başkanlık Divanı'nı bugün belirleyecek-Genel Başkan Bahçeli, toplantı öncesinde, yeni seçilen MYK ve MDK üyeleriyle Anıtkabir ile Türkeş'in mezarını ziyaret etti MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri, Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında Anıtkabir ile Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.

MHP, Başkanlık Divanı'nı bugün belirleyecek-Genel Başkan Bahçeli, toplantı öncesinde, yeni seçilen MYK ve MDK üyeleriyle Anıtkabir ile Türkeş'in mezarını ziyaret etti MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri, Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında Anıtkabir ile Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.Anıtkabir'de Arslanlı Yol'dan Atatürk'ün mozolesine gelerek, çelenk bırakan Bahçeli, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.Bahçeli, 11. Olağan Büyük Kurultayı'nın, yüksek katılım ve heyecan içerisinde geçtiğini belirterek, deftere şunları yazdı: "Bu kapsamda seçilerek görev alan Merkez Yönetim Kurulunun asil ve yedek üyeleri ile birlikte manevi huzurunuzda bulunuyoruz. Büyük bir inanmışlık ve mücadele azmiyle kurduğun Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni layık olduğu gelişmişlik seviyelerine çıkarmak amacıyla tüm gücümüzle çalışacağımıza bir kez daha söz veriyoruz. Bıraktığın muhterem eserleri yaşatma, daha ileriye taşıma konusunda azimli ve kararlı olduğumuzu bu vesileyle teyit ediyoruz. Kuruluş ilkeleri doğrultusunda milletimizin birliği ve devletimizin sürekliliği hedefinden asla taviz vermeden, tıpkı milli mücadele yıllarındaki fedakarlık şuuruyla yolumuza şevkle devam edeceğiz. Bu düşüncelerle aziz hatıranı saygı, şükran ve rahmetle yad ediyorum."-Türkeş'in mezarını ziyaretAnıtkabir ziyaretinin ardından Alparslan Türkeş'in mezarına geçen Bahçeli ve beraberindekiler, mezara kırmızı ve beyaz karanfiller bırakarak, dua etti. Türkeş'in mezarına makam arabası yerine parti otobüsüyle gelen Bahçeli, MHP Genel Merkezi önünde yeni MYK ve MDK üyeleri ile fotoğraf çektirdi. .

Kaynak: AA / Güncel

Alparslan Türkeş Devlet Bahçeli Anıtkabir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title