Haberler

Bahçeli AKP'nin Kurultayı Sonrası Terörle Mücadele Zaafa Uğrarsa TBMM'de Her Türlü İlave Desteği...

Bahçeli AKP'nin kurultayı sonrası terörle mücadele zaafa uğrarsa TBMM'de her türlü ilave desteği vermekten çekinmeyiz (1)MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşarak, AKP'nin olağanüstü kurultayı sonrasında terörle mücadele zaafa uğrar ve tavsarsa, parti olarak TBMM'de her türlü ilave desteği vermekten çekinmeyiz.

Bahçeli AKP'nin kurultayı sonrası terörle mücadele zaafa uğrarsa TBMM'de her türlü ilave desteği vermekten çekinmeyiz (1)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşarak, AKP'nin olağanüstü kurultayı sonrasında terörle mücadele zaafa uğrar ve tavsarsa, parti olarak TBMM'de her türlü ilave desteği vermekten çekinmeyiz. Bunu da milli görev sayarız dedi.

KÜÇÜCÜK AKILLARIYLA MHP'YE ÇELME TAKMAK İSTİYORLAR

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 1 Kasım seçimi üzerinden 6 ay geçtiğini, buna rağmen yeni bir seçim havası oluşturmak ve yeniden sandık yolunu işaret etmenin ülkeye ihanet olacağını vurgulayarak, MHP'ye yönelik eleştirilere yanıt verdi. Bahçeli, şöyle konuştu Şimdi bu bayağı söylentilere lütfen dikkat edeniz Erken seçim için MHP bekleniyormuş. MHP'deki olağanüstü kurultayla ilgili gelişmeler bundan sonrası için tayin edici ve belirleyici olacakmış. MHP'de mevcut yönetim kalırsa baraj altı, giderse yüzde 25 çıkarmış. Ağzı olan konuşmuş sözde okuması yazması olan ümmi yuvaları atıp tutmuştur. Bu sefil ve yalancılar korusu algı ve aldatma düzeneklerini el yapımı patlayıcılar gibi partimizin etrafına döşemeye kalkmışlardır. Bizim korktuğumuzu çekindiğimizi hayasızca iddia edenler en başta bizden görünüp aslına bizimle geceyle gündüz kadar farklı zavallılardır. MHP değil barajdan Allah'tan başkasına kulluk etmez hiçbir şeyden korkmaz, korkmamış korkmayacaktır. MHP gazete köşelerinden, sosyal medyadan üretilmiş edepsiz dedikodularla yönetilemez yönlendirilemez. Sabahları kameralar karşısına geçip sırayla sütünü içmeden ve içtikten sonra yorum yapanların ciddiye alınacak bir tarafı olmayacaktır. Bu tipler yalnızca sütünü içerek avunsunlar. Küçücük akıllarıyla MHP'ye çelme takmak istiyorlar. Zeka fukarası kafalarına göre MHP'nin yutulmasını projelendiriyorlar. MHP sırtını ona buna değil egemenliğin yegane ve asil sahibi Türk milletine dayanmıştır. Allah'tan başka himmet beklediğimiz milletten başka yardım istediğimiz yoktur. Aksini söyleyenler hadsizdir, seviyesizdir. MHP zayıflar ve kara kampanya elebaşlarının elinde oyuncak olursa Türkiye'nin tökezleyip kendi kendini yiyip bitirmesi kaçınılmaz görülmektedir. Bizim için siyaset kısa metrajlı bir film, menzilli bir konu değildir. Biz siyasette tavşana kaç tazıya tut demeyiz. Tavşan arayanlara Bozkurt'u hatırlatır akıllarını baştan alırız

TBMM'DE İLAVE DESTEĞİ VERMEKTEN ÇEKİNMEYİZ

Bahçeli, Eğer ihtiyaç hasıl olursa verdiğimiz fiili destek hukuki bir boyut alabilecek sözlerine açıklık getirerek, MHP'nin hukuki boyutta vereceği destek bir hükümet mantığı içinde ele alınmalıdır. Söylemek istediğimiz şudur MHP diğer eleştirileri saklı kalmak kaydıyla ön şart olarak terörle mücadelenin eksiksiz ve kesintisiz sürdürülmesinden yanadır. AKP'nin olağanüstü kurultayı sonrasında terörle mücadele zaafa uğrar ve tavsarsa, parti olarak TBMM'de her türlü ilave desteği vermekten çekinmeyiz. Bunu da milli görev sayarız. Türkiye huzuruna ulaşana, terörün kökü son militanına kadar kazınana, son kanlı silah teslim alınana kadar üzerimizde ne düşüyorsa sabırla yapmaya açığız. Terörizmi yok etmek amacıyla MHP her uzlaşma teklifine her ahlaklı çağrı ve davete gönüllüdür. Bizim hukuki boyutta maksadımız bunlardır diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title