Haberler

Bahçeli: "7 Haziran'da Türk Milletinin Hür İradesiyle Kendi İstikbalini Oylayacak"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mitimg alanından görüntü- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşması MHP'nin Çankırı mitingi- MHP Genel Başkanı Bahçeli: (1)- "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlık sistemini kabullendirmek için var gücüyle uğraşmaktadır.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mitimg alanından görüntü- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşması MHP'nin Çankırı mitingi- MHP Genel Başkanı Bahçeli: (1)- "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlık sistemini kabullendirmek için var gücüyle uğraşmaktadır. Türlü kanunsuz yöntemlerden medet ummaktadır"- "Erdoğan, 7 Haziran Genel Seçimi'ni başkanlık sistemine geçiş için basamak, kendi ifadesiyle 'istasyon' olarak görmektedir" MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlık sistemini kabullendirmek için var gücüyle uğraşmaktadır. Türlü kanunsuz yöntemlerden medet ummaktadır" dedi.Bahçeli, partisinin Çankırı Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmada, 13 yıldır iktidar olan AK Parti'nin Çankırı'yı perişan ettiğini savundu.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Çankırı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title