Haberler

Bahçeler İmece Usulü ile Güzelleşiyor

Eskişehir’de havaların ısınması ile birlikte yeşeren hayat, insanları çevrelerini yeniden düzenleme çabasına sevk ediyor.

Eskişehir'de havaların ısınması ile birlikte yeşeren hayat, insanları çevrelerini yeniden düzenleme çabasına sevk ediyor.

Odunpazarı Yenikent mahallesinde de havaların ısınmasıyla birlikte bahçe düzenleme çalışmaları hız kazandı. Mahalledeki evler ve apartmanlarda yaşayanlar, küçük de olsa çevrelerindeki bahçeleri yeniden düzenleyip yeşillendirmek için çabalıyor. Mahalledeki bir apartmanın yöneticisi olan Ayşe Evren ile sakinlerinden Orhan Aykut, komşularının da yardımını alarak çevrelerindeki bahçe düzenleme işini imece usulüyle yapmaya çaba gösteriyorlar. Vatandaşlar, apartman bloklarının çevrelerindeki bahçelerini güller ve çiçeklerle süslemeye başladılar.

Yönetici Ayşe Evren, bu çalışmalar sonucunda güzelleşecek bahçenin sıcak yaz günlerinde kamelyalarında sohbet edecek olan apartman sakinlerine bir güzellik olacağını belirtti. Evren, havaların ısınması ile birlikte el birliği içinde çalıştıklarını anlatarak, ileriki günlerde bahçelerinin çok daha güzelleşmesi için çalışacaklarını anlattı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Eskişehir Yenikent Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title