Haberler

Bahattin Şeker AK Parti Saflarında

Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve bir önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Bahattin Şeker’in, Bilecik’i ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın yanında bulunması, vatandaşlar arasında, "Şeker Ak Parti’ye mi geçiyor" sorularının sorulmasına neden oldu.

Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve bir önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Bahattin Şeker'in, Bilecik'i ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yanında bulunması, vatandaşlar arasında, "Şeker Ak Parti'ye mi geçiyor" sorularının sorulmasına neden oldu.

Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi (DYP) koalisyonunun oluşturduğu 54. Dönem Hükumetinde DYP'den Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve bir önceki dönemde MHP Milletvekili olan Bahattin Şeker, Pazartesi günü Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın katıldığı Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi açılışında bulundu. Dün de Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın, Pazaryeri'nde açtığı Pazaryeri Belediyesi Spor Kompleksi öncesi protokolde yer alan Bahattin Şeker'den övgü dolu sözlerle bahsetmesi ve hep birlikte Spor Kompleksinin açılışını gerçekleştirmeleri gözlerden kaçmadı. Bunun üzerine, "Şeker AK Parti'ye mi geçiyor" soruları gündeme geldi.

"DAVET EDİLDİĞİM HER YERE KATILMAYA ÇALIŞIYORUM"

Pazaryeri'ndeki program sonrası basın mensuplarının, "AK Parti'den davet mi var" sorusunu yanıtlayan Şeker, "Böyle bir şey olması söz konusu değil. Davet edildiğim her yere katılmaya çalışıyorum. Bozüyük ve Pazaryeri programlarına davet ettiler. Yapılan güzel şeyleri takdir etmek lazım" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Bahattin Şeker Ak Parti Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title