Haberler

Bahar Şenlikleri Başladı

Bartın Üniversitesi tarafından organize edilen 5. Bahar Şenlikleri başladı.

Bartın Üniversitesi tarafından organize edilen 5. Bahar Şenlikleri başladı.

Bartın Üniversitesi 5. Bahar şenlikleri coşkulu bir şekilde başladı. Şenliklerin açılış törenine Belediye Başkan Vekili Mehmet Sandıklı, Bartın Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Naci Tankut, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, İl Müdürleri, Genel Sekreter Erturan Asiloğulları, Daire Başkanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Bartın Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Naci Tankut bahar yenilenme ve tazelenme demek, mutlu olmak demek. Biz de sınavlardan önce öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin yorucu geçen yıl sonrasında yorgunluklarını gidermek, sınavlar öncesinde moral toplamalarını sağlamak amacıyla beş günlük bir şenlik programı hazırladık. Geçen yıl menfur Reyhanlı Saldırısından dolayı tüm üniversitelerde olduğu gibi bizim üniversitemizde de şenlikler iptal edilmişti. Ancak şenlikler her yıl bir önceki yıla nazaran daha zengin bir şekilde kutlanmaktadır. Genç bir üniversite olarak üniversitemizin akademik ve fizik faaliyetlerinin yanında bu tür sosyal ve sportif faaliyetlerin öneminin farkındayız. Yönetim olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da eğiti ve öğretim faaliyetlerinin yanında öğrencilerimizin katılımcı, sosyal, dinamik ve kültürel zenginliği artırıcı çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Daha sonra Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Reha Sarıkaya ile Öğretim Görevlisi Hüseyin Uysal'ın müzik dinletisi ardından Bartın Üniversitesi Halk Oyunları ekibinin gösterisi izlendi. Bahar şenlikleri konferans salonunda ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez'in tek kişilik gösterisi ile devam etti. Salı günü ise saat Bolu Halk Eğitim Tiyatrosunun Eywah Tukchem adlı oyunu ile Norveçli Gitarist Christina Sandsendgen'in gitar resitali yer alacak. Çarşamba günü Orhan Gencebay'ın söz yazarı Cemal Safi'nin şiir dinletisinin ardından Selçuk Balcı, Perşembe günü Haluk Levent, Cuma günü ise Mustafa Ceceli Bartın Üniversitesi Öğrencileriyle olacak. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title