Haberler

Bahar Konseri Nazillileri Büyüledi

Güncelleme:

Türk Sanat müziği sever Nazillilerin unutulmaz bir gece yaşadığı Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun 'Bahar Konseri' adına yaraşır güzellik ve tadında oldu.

Bu yıl 29'uncu yaşına giren Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun 'Bahar Konseri' izleyenleri büyüledi. Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen konsere Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya ve MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun Kurucusu ve Şefi Lütfi Selek, meclis üyeleri, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

46 kişiden oluşan koro ekibi Koronun Şefliğini Murat Sezar, programın sunuculuğunu Yücel Bildiren yaptı. İki bölümden oluşan konser programında Aslı Kaymak, Muzaffer Sözer, Rukiye Alga, Nermin Akçay, Hüma Dereli, Sadık İnalöz, Duygu Sözer, Nadide Dalgıntekin, Ahmet Akçit, Songül Barıt, Ahmet Çakırlı, Burçin Gürol ve Sedat Kozakçı sola olarak Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirirken gecede konserin 1. bölümünde 14, 2. bölümünde de 14 olmak üzere Türk Sanat Müziği'nin 28 sevilen eseri seslendirildi.

Rahatsızlığı nedeni ile Bahar Konserinin Şefliğini yapamayan Lütfi Selek ve konserin Şefliğini yapan Murat Sezar' konser sonunda Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya tarafında çiçek takdim edilirken Sunucu Yücel Bildiren'in çiçeğini de Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir takdim etti. Ayrıca koro ekibine de tek tek çiçeklerini Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya verdi. Konser Programının bitiminde ise koro üyelerine Nikah Salonu'nda çorba ikram edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akkaya Lütfi Selek Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title