Haberler

Bahadın Huzurevi İçin Almanya'da Dayanışma Gecesi

Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, beldede yapımı devam eden huzurevi için Almanya'nın Berlin kentinde dayanışma gecesi düzenlediğini bildirdi.

Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, beldede yapımı devam eden huzurevi için Almanya'nın Berlin kentinde dayanışma gecesi düzenlediğini bildirdi.

Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldede yapımı süren huzurevini faaliyete geçirmeyi istediklerini, bunun için gerek yurt içinden, gerekse yurt dışından finansman sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Bu amaçla Almanya'nın Berlin şehrinde Bahadınlılar Dayanışma Derneği tarafından dayanışma gecesi düzenlediklerini ifade eden Özcan "Bahadın'da açılacak olan huzurevini, inanıyorum ki, çevrede birçok insanımız sabırsızlıkla bekliyordur. Özellikle yurtdışında çalışmış, emekli olmuş, kimsesi bulunmayan Bahadınlı kardeşlerimizden bazıları, kendi doğup büyüdükleri yerde yaşamak istiyorlar. Bakıma muhtaç bu insanlarımızın kalan ömürlerini daha güzel bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla, huzurevinin biran önce bitirilmesi gerekiyor" dedi.

Geceden elde edilen gelirin tamamının huzurevinin yapımında kullanılacağını anlatan Özcan, huzurevinin kaba inşaatının tamamlandığı sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Almanya Bahadın Berlin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title