Haberler

Bahadın'dan Yenimahalle'ye Ziyaret

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinin Belediye Başkanı Dilaver Özcan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinin Belediye Başkanı Dilaver Özcan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Aynı zamanda Yaşar'ın başkanı olduğu İç Anadolu Belediyeler Birliği'nin de üyesi olan Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, Başkan Yaşar'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Yenimahalle Belediyesi'nin hizmetlerini öven Özcan, "Yenimahalle Belediyesi'nin başarısını tüm Türkiye duydu" dedi.

İç Anadolu Belediyeler Birliği Birlik Müdürü Salim Çoruk'un da bulunduğu ziyarette konuklarına Yenimahalle hakkında bilgiler veren ve Bahadın beldesi hakkında Özcan'dan bilgi alan Yaşar, "Kadın erkek, çocuk genç, yaşlı herkesi kucaklıyoruz. Ötekileştirmiyoruz, ayrıştırmıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu şekilde çalışarak da hedeflediğimiz bütün projeleri tek tek hayata geçirdik" dedi.

Yenimahalle Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla başarılı işlere imza attığını vurgulayan Başkan Yaşar, "Bu sene belediye hizmetlerinin dışında 100 milyonluk yatırım ihalesi yaptık ve tüm ihalelerimizi kendi kaynaklarımızla gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Bir belediye başkanı olarak Yenimahalle'nin hizmetlerini takdir ettiklerini ve örnek aldıklarını belirten Özcan da, "Başarılarınız sadece Ankara'da değil tüm Türkiye'de biliniyor. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethi Yaşar Bahadın Sorgun Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title