Haberler

Bağyurdu Osb'den 4 Ayda İş ve Aş

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi, (BAYOSB) İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) desteğiyle hayata geçirdiği Mesleki Eğitim Merkezi projesinde 30 kursiyer eğitime devam ediyor.

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi, (BAYOSB) İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) desteğiyle hayata geçirdiği Mesleki Eğitim Merkezi projesinde 30 kursiyer eğitime devam ediyor.

Temmuz ayı başında başlayan teorik eğitimlerin ardından kursiyerler eylül ayından itibaren sanayi tesislerinde staj yapmaya başlarken, 4 ayın sonunda meslek ve iş sahibi olacaklar. Bağyurdu OSB'de Mesleki Eğitim Merkezi için kurulan tesiste son aşamaya gelirken, kursiyerlerin ulaşım ve yemek masrafları da karşılanıyor. Sanayicinin en büyük sorunu olan nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamak için mesleki eğitim projesini hayata geçirdiklerini belirten BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, proje kapsamında 30 kursiyerin 7 Temmuz'da başlayan eğitimlerine devam ettiğini söyledi.

İŞ GARANTİLİ KURS

Kursiyerlerin daha rahat koşullarda eğitim alması için inşaa edilen yeni tesisin de son aşamaya geldiğini kısa sürede hizmete gireceğini ifade eden Telseren, "İşsiz gençlerimiz 4 ay süren bir eğitim ardından meslek sahibi olacaklar. Daha sonra biz bu gençleri fabrikalarda işe yerleştireceğiz. Proje kapsamında Kursiyerlerin yol ve yemek bedellerikarşılanıyor. Kursiyerler CNC operatörü, CNC programcısı, metal saç işlemeci, işletme elektrik bakımcısı, hidrolik-pnömatikçi olarak sertifikalarını alacaklar. Eğitimler çok iyi gidiyor. Projemizin çok başarılı olacağına inanıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi İzmir Kalkınma Ajansı Bağyurdu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title