Haberler

Bağlarbaşı Alışveriş Festivali' Başlıyor

Gaziosmanpaşa’yı bir alışveriş ve cazibe merkezi haline getirmeyi hedefleyen ‘Bağlarbaşı Alışveriş Festivali’ 18 Eylül’de kapılarını misafirlerine açıyor.

Gaziosmanpaşa'yı bir alışveriş ve cazibe merkezi haline getirmeyi hedefleyen ' Bağlarbaşı Alışveriş Festivali' 18 Eylül'de kapılarını misafirlerine açıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin en önemli alışveriş caddesi olan Bağlarbaşı Caddesi'nde perakende sektörünü desteklemek amacıyla bir alışveriş festivaline öncülük ediyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın girişimleri ve Bağlarbaşı esnafının destekleriyle gerçekleştirilen 'Bağlarbaşı Alışveriş Festivali'nde büyük indirimler yapılacak. Festivalle, vatandaşların Kurban Bayramı öncesi alışverişlerinde AVM'lerin değil, ilçenin en bilinen alışveriş merkezlerinden olan Bağlarbaşı Caddesi'ndeki esnafları tercih etmesi amaçlanıyor. Bağlarbaşı Alışveriş Festivali'nin Gaziosmanpaşa'nın bir alışveriş ve cazibe merkezi haline gelmesine de katkı sağlaması bekleniyor. Vatandaşların rahatlıkla alışveriş yapması için Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Bağlarbaşı Caddesi'nde festivalle birlikte büyük bir hareketlilik yaşanması bekleniyor.

Festivalin açılışı 18 Eylül 2015 Cuma günü saat 14.00'te Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından yapılacak. Festival Kurban Bayramı'nın arife günü olan 23 Eylül 2015 Çarşamba günü son bulacak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin öncülüğü ile ilçenin en önemli alışveriş caddesi haline gelen Bağlarbaşı Caddesi esnafının desteğiyle gerçekleştirilen Bağlarbaşı Alışveriş Festivali'nin sloganı ise, 'Fırsatlarıyla, İndirimleriyle Şimdi Gaziosmanpaşa'da Alışveriş Zamanı' olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hasan Tahsin Usta Bağlarbaşı Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title