Haberler

Bağlar'da Nevruz'a Katılım İçin Bildiri Dağıtıldı

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi Eşbaşkanları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler, DBP ve HDP Bağlar ilçe eşbaşkanlarıyla birlikte Nevruz kutlamalarına katılım için bildiri dağıttı.

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Eşbaşkanları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler, DBP ve HDP Bağlar ilçe eşbaşkanlarıyla birlikte Nevruz kutlamalarına katılım için bildiri dağıttı.

Bağlar Belediyesi Eşbaşkanları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler, DBP ve HDP Bağlar ilçe eş başkanlarıyla birlikte Diyarbakır'da Cumartesi günü kutlanacak Nevruz'a katılım için bildiri dağıttı. Bildiri dağıtımına eşbaşkanların yanı sıra DBP İlçe Eşbaşkanları Zeki Çetin ve Rihan Kavak Özbek, HDP İlçe Eşbaşkanları Hatice Makas ve Selahattin Ertaş katıldı.

Bildiri dağıtımı sırasında konuşma yapan DBP Bağlar İlçe Eşbaşkanı Zeki Çetin Nevruz'un Kürt halkı için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Bu Nevruz'a dünyanın her yerinden yurtsever halkımız akın etmelidir. Bağlar Nevruz parkımız 2 milyon insanı ağırlamaya hazırdır" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Birsen Kaya Akat Zeki Çetin Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title