Haberler

Bağlar Belediyespor, Yeni Sezona İddialı Hazırlanıyor

Güncelleme:

Bağlar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, yeni sezona bir hayli iddialı hazırlanıyor.

Geçen sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 3. Liginde şampiyon olup bu sezon 2. ligde oynamaya hazırlanan Bağlar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, yeni sezona bir hayli iddialı hazırlanıyor.

Bölgenin 2. ligdeki tek temsilcisi


Bölgede aldığı başarılarla adından sık sık söz ettiren Bağlar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı bu yıl Türkiye genelinde birçok başarılı takımın da oynayacağı Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde mücadele edecek olmanın hazırlıklarını yapıyor. Kuruluşundan itibaren birçok turnuvada birinci olup kupayı kaldıran Bağlar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Liginde başarılarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Bağlarlı kadınlar ayrıca ligde oynayacak ilk bölge takımı unvanını elde edecek.

"Ligi başarılı bir takım olarak bitirmek istiyoruz"


İkinci Lige dönük değerlendirmelerde bulunan Bağlar Belediyesi Spor Kulübü Yöneticisi Süleyman Butakın, Belediyenin kadın basketbolcularının yaklaşık 5 yıldır Türkiye genelinde büyük başarılara imza attığını söyledi. Alınan başarılarla ikinci ligde mücadele etmeyi hak ettiklerini dile getiren Butakın, "Türkiye Kadınlar Basketbol Ligine 15 ile 19 yaş arası kadın oyuncularımızla gideceğiz, genç bir takıma sahibiz ve bu takımla kentimize layık olmaya çalışacağız. Oynayacağımız ligde Türkiye genelinde 30'a yakın takım mücadele edecek. Takım olarak en iyi şekilde oynayacağız ve sezon sonunda Diyarbakır'a başarılı bir takım olarak dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Genç ve hızlı koşan bir takımız şampiyonluk neden olmasın"


Yaklaşık 7 yıldır belediyenin basketbolunda oynadığını söyleyen Takım oyuncusu Zilan Gülsüm ise, genç ve hızlı koşan bir takım olduklarını, ligde şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi. Takım olarak daha önce Türkiye şampiyonasında final oynadıklarını belirten Gülsüm, "İlk defa ikinci ligde oynayacağız ve bu bizi heyecanlandırıyor" dedi.

Diyarbakır'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydeden Takım oyuncusu Rozerin Tutak, Türkiye'nin en iyi takımlarıyla oynayacaklarını söyledi. Tutak, "Her gün dur durak bilmeden idmanlarımızı yapıyoruz. Ligin başlamasına daha çok var ama takım olarak şimdiden hazırız" diye konuştu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Ekim ayında başlayacak.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır Türkiye Tutak Kadın Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Hasan UÇMAZ.Adınızı Yazın:

Takımınıza başatılar diliyorum. Rozerin adındaki oyuncunuzun soyismi UÇMAZ''dır, düzeltilirse iyi olur. BAŞARILAR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title