Haberler

Bağlar Belediyespor Erçiş'te Kampa Girdi

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Süper Amatör Ligi ekiplerinden Bağlar Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında, Van'ın Erçiş ilçesinde kampa girdi.

Diyarbakır'ın Süper Amatör Ligi ekiplerinden Bağlar Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında, Van'ın Erçiş ilçesinde kampa girdi. Kentte termal bir otelde konaklayan takıma Bağlar Belediyesi Spor Kulübü Eş Başkanı Şenay Pektaş, Spor Kulübü Genel Sekreteri Naşide Toprak ve kulübün futbol yöneticileri de eşlik ediyor.


'Kadromuz hedefimizi belirler niteliktedir'


Diyarbakır takımlarının en iyi oyuncularını renklerine katarak güçlü bir takım kurmayı başaran Bağlar Belediyespor, Erçiş Spor Stadı'nda ilk antrenmanına çıktı. 24 futbolcunun katıldığı antrenmanla ilgili bilgiler veren Bağlar Belediyespor Antrenörü Ekrem Üşen, takımın bütünlüğünü sağlamak için kampa girdiklerini söyledi. Yeni alınan transferler ile mevcut futbolcular arasında oluşacak arkadaş ortamı için Kampın önemli olduğunu ifade eden Üşen, "Diyarbakır'da etkileyici olabilecek transferler yaptık, yeni bir kadroyla şampiyonluğa oynayacağız. Kadromuz hedefimizi belirler niteliktedir. Belediyemize, Bağlar Halkı'na yakışır bir sezon geçirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

5 Eylül'e kadar kampta kalacak olan Bağlar'lı gençler Pazar günü Van Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title