Haberler

Bağlar Belediyespor 5. Grupta

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından çekilen kura sonucu Diyarbakır'ı E.B.B.L'de temsil edecek olan Bağlar Belediye spor erkek takımı Lige 5. Grupta mücadele edecek.

Bağlar Belediyespor erkek takım Baş Antrenörü Özgür Büyük, "Bugün çekilen kura sonucunda 6 takımın oluşturduğu grupta yer aldık. Lig de 51 takım mücadele edecek grubunda başarılı olan 32 takım eliminasyona tabi olacak ve sonuçta başarılı olan 2 takım 3.lig de yer alacak. Grubumuzda Tunceli, Mardin, Sivas, Malatya ve Şanlıurfa takımları ile mücadele edeceğiz. İlk maçımızda 1 Kasım 2014 tarihinde kendi sahamız da Tunceli İl Özel İdare takımı ile olacak. Amacımız İlimizi ve Belediyemizi en iyi şekilde temsil etmek ve başarılı olarak bize güvenenleri mahcup etmemektir. Oynayacağımız tüm maçlarımız da basketbol ve sporsever herkesi yanımız da görmek bizi mutlu edecektir ayrıca Bu lig de yer alan bütün takımlara kazasız belasız sakatlanma yaşanmadan fair play çerçevesinde geçen iyi bir sezon dilerim" dedi.

EBBL 2014 - 2015 SEZONU 5. GRUP FİKSTÜRÜ

1-Tunceli il özel idaresi 2-Diyarbakır Bağlar 3-Şanlıurfaspor 4-Mardinspor 5-Sivasspor 6-Malatyaspor

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır Türkiye Tunceli Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title