Haberler

Yaşlı Kadının Bağırsağından Taşlaşmış Yiyecek Kalıntısı Çıktı

Güncelleme:

Kayseri'de Reyhan Düşünceli isimli yaşlı kadının ince bağırsağından 5 santimetre büyüklüğünde taşlaşmış yiyecek kalıntısı çıktı.

Kayseri'de 78 yaşındaki Reyhan Düşünceli'nin ince bağırsağından, özel bir hastanede yapılan ameliyatla 5 santimetre büyüklüğünde taşlaşmış yiyecek kalıntısı (bezuar) çıkarıldı.

"TAŞ VAR"

Reyhan Düşünceli'nin hastanelerine bir süre önce karın ağrısı, bulantı ve kusma şikayetleri ile başvurduğunu belirten Op. Dr. Mahmut Şenel, yapılan tetkiklerde hastanın ince bağırsağının tıkalı ve safra kesesinde de taş bulunduğunun belirlendiğini söyledi.

5 SANTİMETRE BÜYÜKLÜĞÜNDE TAŞLAŞMIŞ YİYECEK

Ameliyata alınan hastanın ince bağırsağından 5 santimetre büyüklüğünde taşlaşmış yiyecek kalıntısı ile safra kesesinden ise 4 santimetre büyüklüğünde taş çıkarıldığını kaydeden Op. Dr. Şenel, hastanın sağlığına kavuştuğunu ifade etti.

"DİŞ SAĞLIĞI BOZUK HASTALARDA GÖRÜLÜYOR"

Op. Dr. Şenel, özellikle ağız ve diş sağlığı bozuk yaşlı hastalarda rastlanan bu durumun, yemeklerin iyi çiğnenmeden miğdeye gönderilmesinden kaynaklandığını belirterek, yaşlıların yemeklerini iyi çiğneyerek yutmaları ve ağızlarına mutlaka diş yaptırmalarını önerdi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

hoyttt:

NE GEREKSIZ IGRENC BI HABER BU

4
0
yanıtYanıtla
AgaogluMobil-IOS:

Bendede aynı sorun var dırek yutuyorum

2
1
yanıtYanıtla
Ensar.Mobil-ANDROID:

Yürü git işine be sen den ne köy olur ne kasaba. Halkı nasıl kandiracagini bilemedin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title