Haberler

Bağımsız Ülkücüler"Den Erdoğan'a Destek

Bağımsız Ülkücüler Platformu Sözcüsü Baran: "Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda daha büyük hizmetlerde bulunacağına inandığımız için seçimlerde Başbakan Erdoğan'ı desteklediğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz" Eski Avrupa Ülkücüler Federasyonu Genel Başkanı Çelebi: "Onun cumhurbaşkanlığı bu milleti ileriye.

Bağımsız Ülkücüler Platformu Sözcüsü Sena Baran, "Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda daha büyük hizmetlerde bulunacağına inandığımız için seçimlerde Başbakan Erdoğan'ı desteklediğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz" dedi.

Bağımsız Ülkücüler Platformu tarafından Üsküdar Nikah Sarayı Tesisleri'nde düzenlenen iftar programına çok sayıda davetli katıldı.

Bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de bulunduğu programda açıklama yapan Bağımsız Ülkücüler Platformu Sözcüsü Baran, 10 Ağustos'ta yapılacak seçimde cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı adaylarından Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, düne kadar her durum ve şartta birbirlerine karşı açıkça düşmanlık yapan yapılar tarafından nasıl desteklendiğini anlayamadıklarını kaydeden Baran, ülkücülerin, ülkesini seven, milletinin değerleri ile barışık olan herkesle ortak paydalarda buluşabileceğini anlattı.

Yıkıcı ideolojilerle işbirliği ve güç birliği yapmadıklarını ve yapmayacaklarını vurgulayan Baran, "Hala ülkücülere karşı kin ve nefret söylemini sürdüren sol partilerle MHP ve BBP'nin bir araya gelmesinin sebebi hikmeti nedir? Şu an çatıda ortak olduğunuz solcu, Marksist partiler, 1980'li yıllarda binlerce ülkücüyü katleden örgütlerin bugünkü siyasi uzantısı değil mi?" diye konuştu.

"Ülkemize kazandırdığı eserlerden dolayı takdir ediyoruz"

Baran, şöyle devam etti:

"Sayın Başbakanımızı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki başarılı hizmetlerinden tanırız. Yerli ve milli olduğunu biliyoruz. Yine 12 yıllık iktidarları döneminde ülkemize kazandırdığı sayısız eserlerden dolayı da takdir ediyoruz. Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda daha büyük hizmetlerde bulunacağına inandığımız için seçimlerde 'Bağımsız Ülkücüler' olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz."

"Mutlaka sandıklara gideceksiniz"

Eski Avrupa Ülkücüler Federasyonu Genel Başkanı Musa Serdar Çelebi de ülkücülerin, Türk milletinin geleceğiyle ilgili önemli hadiseler yaşanırken hiçbir şey yapmadan duramayacağını söyledi.

Milli devletin, çıkarcı bir zümrenin olmadığını aktaran Çelebi, 1970'li yılların başlarından beri milli devleti anlattıklarını belirterek, "Milli devlet, milli demokrasi ile yönetilen bir devlettir" dedi.

Çelebi, Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir cumhurbaşkanının milletin oylarıyla seçileceğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Oylarınızı vereceksiniz. Mutlaka sandıklara gideceksiniz. Ülkünüzün bir parçasının gerçekleştiğini, büyük Türkiye'ye giden yolun bir kilometre taşının daha döşendiğini görecek ve ona imzanızı atacaksınız. Bu safhada platformun aldığı kararı doğru buluyorum ve şahsen bugünkü adaylar içerisinde, bu toprakların çocuğu olduğuna inandığım, devletin çıkarları için mümkün olanı yapabildiğine inandığım Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum. Onun cumhurbaşkanlığı bu milleti ileriye götürecektir." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Serdar Çelebi Üsküdar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (2)

Bozkurt 1071:

Bagimsiz diye Ülkücülük olmaz Ülkücüler ancak ve ancak genel merkeze bagli bir kurulusdur olsa olsa menfaat ceteleri olur bunlar ülkücülügü agizlarina almalari icin boy abtesti almalari lazim

4
4
yanıtYanıtla
TÜRK 1071:

Kendilerini ''Bağımsız Ülkücüler'' olarak tanımlayan ve yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olarak Recep Tayyip Erdoğan''ı destekleyeceklerini açıklamalarından sonra Ülkücüler tarafından büyük bir tepki ile karşılanan platformun, aslında MHP''ye karşı başlatılan psikolojik savaşın bir projesi olduğu ortaya çıktı.ANLADIN MI YANDAS YALANCI HARRAM ZADELER KANAL 7ediler Bitirdiler ülkeyi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title