Haberler

Bağımsız Büro-Sen Başkanı Kızılkaya: Memur Bayram Yaşamak İstiyorsa Gerçek Sendikalarda Örgütlenmeli

Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Bağımsız Büro-Sen Genel Başkanı Remzi Kızılkaya, bayramların birleştirici ve bütünleştirici özelliğine dikkat çekerek, "Son dönemde yaşanan elim olaylar nedeniyle buruk geçirdiğimiz Mübarek Ramazan ayı biterken Ramazan Bayramı'na da buruk bir sevinçle girmekteyiz.

Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Bağımsız Büro-Sen Genel Başkanı Remzi Kızılkaya, bayramların birleştirici ve bütünleştirici özelliğine dikkat çekerek, "Son dönemde yaşanan elim olaylar nedeniyle buruk geçirdiğimiz Mübarek Ramazan ayı biterken Ramazan Bayramı'na da buruk bir sevinçle girmekteyiz. Dünyanın çeşitli yerlerinde varlık mücadelesi veren, kan ve gözyaşı döken, acı ve açlık çekmekte olan kardeşlerimizin hüznünü derinden yaşamaktayız. Mübarek Ramazan Bayramı'nda mazlum kardeşlerimiz için bol bol dua ederek Allah'tan rahmet dileyelim" dedi.

Dayanışmanın en fazla bayramlarda ön plana çıktığını söyleyen Kızılkaya, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, "Memurlar eğer her gününü bir bayram günü gibi geçirmek istiyorsa, gerçek sendikalarda örgütlenerek, gerçek bir sınıf mücadelesini omuz omuza vermelidir. Karanlık pazarlıkların, ikiyüzlü sendikacıların, satılmış sendikaların ülkemizden kökünün kazınması ve memurun yüzünün gülerek gireceği nice bayramlar dileğiyle, tüm vatandaşlarımızın ve Müslüman aleminin bayramını en içten dileklerimle kutlarım" ifadesini kullandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Ramazan Bayramı Remzi Kızılkaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title