Haberler

Bağımsız Aday Büfeden Konuştu, Kimse Dinlemedi

Bursa'dan, 1 Kasım'da yapılacak erken genel seçimlerde bağımsız aday olarak katılan Ali Osman Demirtaş'ın, İnegöl İlçesi'nde yaptığı seçim konuşmasını kimse dinlemedi. Büfeye yerleştirdiği ses sistemiyle konuşma yapan Demirtaş, TBMM'ne gitmesi halinde aldığı maaş ile vatandaşların dertlerini ve sorunlarını dinlemek için her ilçeye seçim bürosu açağını söyledi.

Bursa'dan bağımsız aday olan Ali Osman Demirtaş gittiği İnegöl İlçesi'nde dev posterini astığı çay bahçesinde seçim konuşması yaptı. Kapalı alandan mikrofon ile geçen vatandaşlara seslenen Demirtaş kendisini sadece bir kaç kişinin dinlediğini görünce hayal kırıklığı yaşadı. Yaklaşık bir saat konuşan Demirtaş, seçilmesi halinde alacağı maaşla Bursa'nın sorunlarını yerinde inlemek için 17 ilçeye seçim bürosu kuracaklarını burada insanları görevlendireceklerini söyledi.

Kendisinin, partisine değil milletine hizmet vermek için bağımsız aday olduğunu belirten Demirtaş, 1984 yılında yapılan yerel seçimlerde Gemlik ilçesinde Belediye Başkan adayı olduğunu ve bin 950 oy aldığını açıkladı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title