Haberler

Bağımlılık Tarih Oluyor

Milas’ta ilk defa biorezonans tedavisini uygulamaya başladıklarını belirten Uzman Dermatolog Reha Özlü, sigara tiryakiliği başta olmak üzere, her türlü madde bağımlılığının tedavisinde kullanılan biorezonans tedavisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Milas'ta ilk defa biorezonans tedavisini uygulamaya başladıklarını belirten Uzman Dermatolog Reha Özlü, sigara tiryakiliği başta olmak üzere, her türlü madde bağımlılığının tedavisinde kullanılan biorezonans tedavisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Alanında uzman doktorlar tarafından etkin bir şekilde kullanılan biorezonans tedavisi, sadece sigarayı bırakmak için değil, aynı zamanda alerji tedavileri, kilo verme, karbonhidrat, ilaç ve alkol bağımlılığı gibi çok sayıda sorunla mücadele edebilmek için yaygın bir şekilde kullanılıyor. Milas'ta ilk defa bir güzellik salonunda biorezonans tedavisine başladıklarını belirten Uzman Dermatolog Reha Özlü, biorezonansın her türlü madde bağımlılığında kullanılabildiğine dikkat çekerek, tedavi hakkında şunları kaydetti: "Biorezonans tedavisi, 400'e yakın hastalık için bilimsel çalışmalar ışığında tedavi protokolleri oluşturulmuş ve bu tedavi yöntemi Avrupa ülkelerinde 30 yılı aşkın süredir uygulanıyor. Biorezonans tedavisi uygulamasında temel prensip, hastalığa neden olan gerçek sorunları tespit ederek; ağrısız, acısız ve yan etkiye neden olmaksızın kişiye özel bütüncül yaklaşımla tedavi planı geliştirmektir."

BAĞIMLILIĞIN TİTREŞİM FREKANSI ÇÖZÜLÜYOR

Her maddenin enerjinin yoğunlaşmış hali olduğunu söyleyen Uzm. Dr. Özlü, yine her maddenin atomlarının elektron yapısından kaynaklanan, maddeye özgü bir elektromanyetik ışınım ile frekans yaydığını belirterek, "Doğadaki tüm maddeler gibi insan organizması da yoğunlaştırılmış bir enerji alanıdır. Bu elektromanyetik alanda tüm yapıların kendine özgü farklı titreşim frekansları vardır. Tıpkı insan gibi bakterilerin, virüslerin, parazitlerin ve toksinlerin de kendine özgü titreşim frekansları vardır. Bağımlılık yada hastalık yaratan maddelerin bozuk titreşimleri insan vücudunun elektromanyetik düzenleyici sistemlerinde yüklenme yaratır. Vücut artık bu yüklenmelerle baş edemediğinde bağımlılık ve hastalık bulguları belirir." dedi.

Tam da bu noktada biorezonans tedavisinin devreye sokulabileceğini anlatan Özlü, biorezonans cihazıyla bağımlılık yada hastalık yaratan maddelerin frekansları belirlendikten sonra kişiye özel tedavi programın uyguladıklarını söyledi.

"BİOREZONANSIN HİÇBİR YAN ETKİSİ YOK!"

Biorezonans tedavisinin çocuklarda ve bebeklerde bile güvenle uygulanabildiğini ve tedavinin hiçbir yan etkisi bulunmadığının altını çizen Özlü, "Bağımlılık yaratan maddelerin frekansları, son teknoloji cihazda işlenerek faz kaydırılması metodu ile ters çevrildikten sonra vücuda yine elektromanyetik mat ve iletken elektrotlar ile geri verilir. Hiçbir yan etkisi olmayan, çocuklarda ve bebeklerde de güvenle kullanılabilen biorezonansla patolojik frekanslar tam tersine çevrilerek verildiği için hastalık ve bağımlılık etkeni de güvenli bir şekilde ortadan kalkmış olur. Bağışıklık sistemini bozan engeller yok edilir ve organizma sağlıklı çalışır duruma gelir. Tedavi süresince fizyolojik sağlıklı frekanslar güçlendirildiği için vücudun kendi savunma sistemleri de sağlıklı çalışmaya başlar." dedi.

BİOREZONANS İLE SİGARA TİRYAKİLİĞİNE SON

Sigara bağımlılığından kurtulmak isteyen hastalara umut ışığı olduklarını söyleyen Özlü, sosyal sorumluluk projesi olarak 65 yaş üzeri sigara bağımlılarına ücretsiz olarak tedavi imkanı sunduklarını söyledi.

Nikotin bağımlısı olan hastaların öncelikle sigarayı gerçekten bırakmak istemelerinin önemli olduğuna vurgu yapan Özlü, bu kararlılık ile tedavinin ilk seansında bile ciddi derecede bağımlılığın en aza indirilebildiğini belirterek, "Tütündeki nikotinin beyinde yarattığı etki 'iyi hissediyorum' duygusudur. Özellikle yoğun stres, depresyon durumlarında sigara içme arzusu, en üst seviyeye çıkar. Vücut, bu yoğun psikolojik yükten kurtulabilmek için tek çıkış yolunu sigara içmek de bulur. Biorezonans terapisi ile nikotinin izleri ve yarattığı bağımlılık, ters frekansa dönüştürülerek vücuttan atılır. Bedeniniz, sigara dumanına karşı yabancılaşır ve nikotine karşı olan bağımlılık ihtiyacınız en aza iner." dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title