Haberler

Bağfaş'a, Yeni İnsan Kaynakları Müdürü Atandı

BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş.'nin İletişim ve İnsan Kaynakları Müdürü Serkan Kayın oldu.

Türkiye'nin en çok ihracat yapan kimyevi gübre şirketi BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş.'nin yurtdışı ve yurtiçi pazarlarındaki başarılarını güçlendirmek, çalışanların verimliliğini kurum kültürü içinde arttırarak devam ettirmek ve hem sektör hem de çiftçilerle iletişimi daha da güçlendirmek amacıyla Serkan Kayın, BAGFAŞ'ın İletişim ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne atandı. Doğuş Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İngilizce Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Serkan Kayın, iş hayatına Çukurova Holding'de İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı olarak başladı. Ardından Tekbir Giyim ve ULS Havayolları'nda İnsan Kaynakları Yöneticisi pozisyonuna atandı. Sosyal Güvenlik Uzmanlığı ve İnsan Kaynakları Yöneticiliği eğitimleri de bulunan Kayın ileri seviyede İngilizce biliyor.

Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş. (BAGFAŞ), 1969 yılında ülkemizin artan kimyevi gübre ihtiyacını gören Etibank Boraks ve Asit borik fabrikaları kurucusu genç bir mühendis Recep Gençer'in önderliğinde yöre çiftçi ve iş adamları tarafından kuruldu. Günümüzde 700'e ulaşan satış noktalarıyla ülke çapında fiyat belirleyici firma olarak, özel imalat ve ihracat faaliyetlerini sürdürüyor. Mevcut beş fabrikaya ek olarak 2015 yılında iki yeni fabrikası liman, konveyör sistemi, depolama ünitesi daha devreye girecek. Bagfaş yeni fabrikaların hizmete girmesiyle, kimya sanayinin dört asidinden üçünü; fosfatlı, kükürtlü ve nitratlı kimyevi gübrelerin tümünü üreten dünyanın sayılı entegre tesislerinden biri haline gelecek. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gübre Fabrikaları Bandırma Türkiye Bagfaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title