Haberler

Bağcılarlılar Yaza 'Fit' Girecek

Bağcılar’da hizmet veren spor tesislerine ilgi her geçen yıl artıyor.

Bağcılar'da hizmet veren spor tesislerine ilgi her geçen yıl artıyor. Özellikle baharın gelmesi ve havaların ısınmasıyla ilçe sakinleri başta Mahmutbey Stadı, Mahmutbey Bilgi Evi, Kemalpaşa Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Mahalle konakları olmak üzere spor tesislerinde çeşitli sportif aktivitelerde bulunuyorlar.

Sosyal ve kültürel projelerin hız kesmeden hizmete sunulduğu Bağcılar'da ilçe sakinleri spor yapmanın keyfini çıkarıyor. Bağcılar Belediyesi tarafından hizmete sunulan tesislere akın eden ilçe sakinleri, değişik branşlarda spor yaparlarken, ev hanımları da sabah yürüyüşü ve spor aktivitelerine oldukça ilgi gösteriyorlar.

FİFA standartlarında bir tesis olarak dikkat çeken Mahmutbey Stadı'nda voleybol, basketbol, tenis gibi değişik branşlarda sportif faaliyetler gerçekleştiriliyor. Ayrıca koşu parkurunda da sabah ve akşam olmak üzere koşu ve gezi sporları yapılıyor. Tesislerden Kemerburgaz Üniversitesi ile diğer okulların öğrencileri de yararlanıyor. Mahalle sakinleri, çok amaçlı hizmet etmek amacıyla açılan Mahmutbey Kültür Merkezi ve Bilgi Evi'ndeki spor salonundan da faydalanıyor. İlçede yine Nostalji Bahçeleri ve Mahalle Konakları'ndaki spor alanları da spor yapmak isteyenlere hizmet veriyor. Bunun yanı sıra Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi, Kemalpaşa Spor Salonu ile Gençlik Merkezi de değişik spor dallarındaki aktivitelere ev sahipliği yapıyor.

"YENİ SPOR TESİSLERİNİ HİZMETE SUNACAĞIZ"

Sağlıklı yaşam için sporun önemini çok iyi bildiklerini belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hemşehrilerinin görüş, düşünce ve temennilerini alarak yeni tesisleri hizmete sunduklarını belirtti. Çağırıcı, "Spora çok önem veriyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en güzel yolu spora teşvik etmektir. Hizmete sunduğumuz yedi adet yüzme havuzumuz ile bu yaz Bağcılar'lı hemşehrilerimiz yüzmeye doyacak. Yeni spor tesislerini hizmete sunuyoruz. Bu kapsamda Bağcılar Spor Kompleksi ile Göztepe Spor Kompleksi'ni inşa edeceğiz. Çocuklarımızın bolca spor yapmaları ve vakitlerini daha iyi geçirmeleri için okul bahçelerine kapalı spor salonları yapıyoruz. İlçemiz artık yeni spor tesisleriyle anılıyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Kemalpaşa Mahmutbey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title