Haberler

Bağcılar Emniyet Müdürlüğü'ne 20 Ekip Otosu

Bağcılar belediyesi tarafından temin edilen 20 otomobil, törenle İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetine verildi.

Bağcılar belediyesi tarafından temin edilen 20 otomobil, törenle İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetine verildi.

Bağcılar Meydanın'da düzenlenen teslim törenine katılan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul'un tüm bölgelerinde olduğu gibi Bağcılar'da da insanların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla görev yaptıklarını belirtti. Altınok, "Bu amaçla devletimizin tüm imkanlarını en iyi şekilde ve verimli olarak kullanmaya çalışıyoruz. Devletimizin katkısının yanı sıra kaymakamlıklarımız, belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın da katkı sağladığını görüyoruz. Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı'nın her zaman maddi ve manevi desteğini samimiyetini, kardeşliğini hissettik. Kendisine teşekkür ediyorum"  diye konuştu.

"HATA YA DA YANLIŞI ÖRT BAS ETMİYORUZ""

Emniyet teşkilatının, insanların evlerinde rahat uyuması, işyerlerinde güvende bulunması amacıyla kamu imkanlarını kullanarak hizmet verdiğini kaydeden Altınok, "Suç işleyenlere karşı kamu gücünü kullanarak görev yapıyoruz. Toplumun huzurunu sağlamaya çalışıyoruz. Yapabildiğimiz ölçüde buna gayret ediyoruz. İnsanlarımızın bizimle karşılaştıklarında kendilerini mutlu ve güvende hissetmelerini istiyoruz"dedi. Zaman zaman eleştirilere muhatap olduklarını da kaydeden Altınok, yanlış yaptıklarını hissettiklerinde gereğini yapmaya gayret ettiklerini belirterek, hata ya da yanlış olduğunda ört bas etmediklerini sözlerine ekledi.

"EMNİYET TEŞKİLATIMIZ HİZMET AŞKIYLA GÖREV YAPIYOR"

Bağcılar'ın 754 bin 252 nüfusuyla İstanbul'un en büyük ilçesi olduğunu hatırlatan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Bağcılar ilçe statüsü kazandığı 1992 yılından bu yana büyük bir değişim geçirdi. Bugün ilçemiz metro ve tramvay hattıyla anlıyor. İlçemizde yaşayanların huzur ve mutluluğunu sağlamak için de hizmet etmeye çalışıyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarımız arasında hiçbir ayırım yapmadan görev yapıyoruz. İlçemizde yaşayan herkese hizmet götürüyoruz. Hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz" dedi.

İlçede suç oranının düşmesi ve caydırıcılık gücünün artması amacıyla hizmet aşkıyla görev yapan Emniyet Teşkilatı'na teşekkür ettiğini de ifade eden Çağırıcı, "Emniyet teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum ve şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum." diye konuştu. Konuşmaların ardından İstanbul Emniyet Müdürü  Altınok, İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, Başkan Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula birlikte kurdeleyi keserek otomobilleri hizmete sundular.

Törende ayrıca Halk Oyunları ekibinin gösterisi de ilgiyle izlendi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lokman Çağırıcı Selami Altınok İstanbul Bağcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
title