Haberler

Bağcılar'da Motosikletli Polis Timi Görevde

Güncelleme:

Bağcılar Belediyesi tarafından alınarak Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetine sunulan 10 adet motosikletin teslimi düzenlenen törenle yapıldı.

Bağcılar Belediyesi tarafından alınarak Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetine sunulan 10 adet motosikletin teslimi düzenlenen törenle yapıldı.

Bağcılar'ı mimari, sosyal ve kültürel anlamda hak ettiği seviyeye ulaştırmak için önemli projeleri hizmete sunan Bağcılar Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetine sunulmak üzere 10 motosiklet aldı. Düzenlenen tören sonrası motosikletler Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Bağcılar Meydanı'nda düzenlenen törende bir konuşma yapan Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, devletin halkına hayat, eğitim, sağlık ve adalet gibi tüm hakkı sunmak zorunda olduğunu belirterek, tüm hizmetlerin birbirleriyle ilişkili olduğunun altını çizdi. Çakır, 'Eğer halka yeterli emniyeti veremezseniz okulları açamazsınız ve çocuklarınızı okullara götüremezsiniz. Sağlık hizmeti verilemez, hastanelerimiz atıl kalır.' diye konuştu. Emniyetin kilit noktada sunulan bir hizmet olduğunu vurgulayan Çakır, her şeyin özelleştirilebileceğini ancak emniyetin özelleştirilmesinin düşünülemeyeceğini kaydetti. Çakır, 'Daha önce konuştuğumuz bu konu şimdi hayata geçirildi. Evvela Belediye Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı'ya ilçemizdeki başarısından dolayı ve tüm emniyet mensuplarımıza yüreklerini ortaya koydukları için teşekkür ediyorum.' şeklinde konuştu.

Bağcılar'ın 752.250 nüfusuyla İstanbul'un en kalabalık ilçesi olduğunu söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ilçenin huzuru ve güvenliğini sağlamak amacıyla tüm kurum ve kuruluşlarla uyumlu bir çalışma sergilediklerini söyledi. Bağcılar'ın huzurunun, İstanbul'un İstanbul'un huzurunun da Türkiye'nin huzuru anlamına geleceğini ifade eden Çağırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

HEMŞEHRİLERİM HIZLI HİZMET ALMA İMKANINA KAVUŞUYOR

'Bağcılar'da sosyal ve kültürel dönüşümü ile yapısal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerim, emniyetimizden motosikletler sayesinde hızlı hizmet alma imkanına kavuşmuş olacak.'

Bağcılar'daki olayların nüfusa vurulduğunda İstanbul ortalamasının üzerinde olmadığını da belirten Çağırıcı, çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı'ya teşekkür etti. Çağırıcı, 'Artık toplumda 'polis geliyor' deyip kaçan veya polisi korku aracı olarak gören topluluk yok. Biz polisi caydırıcı güç olarak görüp bu mantıkla yaklaşıyoruz.? şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise ilçede tüm kurum ve kuruluşların örnek bir çalışma sergilediklerini belirterek, 'Bu kurumlarımızın işbirliğinden halkımız kazanmaktadır. Belediye Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı ile Emniyetimize sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu işbirliği halkımızın lehine olmaktadır.' dedi.

32 KİŞİLİK TİMİMİZ İLK KEZ GÖREVE BAŞLIYOR

Programın sonunda kurdele kesimi yapılarak motosikletlerin teslimi gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı da özlemini çektikleri 32 kişilik personeli olan, Devriye Ekipler Amirliği Motosikletli Polis Timi'nin göreve başlamasının ilk günü olduğunu söyledi. Bursalı, timin kurulmasına ön ayak olduğu için Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'ya teşekkür etti. Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Ulucan da emniyete hizmetlerinden dolayı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'Ya bir plaket verdi.

Konuşmaların ardından timlerin sundukları motosikletli gösterisi davetliler tarafından alkışlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title