Haberler

Bağcılar'da İhtiyaç Sahiplerine Lokantada İftar İmkanı

Bağcılar'da maddi durumu iyi olmayan ailelere, "iftar biletleri" ile her akşam bir lokantada iftar yapma imkanı sunuluyor.

Bağcılar'da maddi durumu iyi olmayan ailelere, "iftar biletleri" ile her akşam bir lokantada iftar yapma imkanı sunuluyor.

Bağcılar Belediyesi'nin yazılı açıklamasına göre, ramazanın ilk iftarını Merkez Mahallesi'nde kurulan Gönül Sofrası'nda yapan Bağcılarlılar, ilçe meydanında düzenlenen sosyal ve kültürel etkinlikleri izledi.

Bu sene yeni başlayan uygulamaya göre, maddi durumu iyi olmayan aileler belediye tarafından verilen iftar bileti ile her akşam bir lokantada iftarlarını açabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ramazanda maddi durumu iyi olmayan hemşehrilerini unutmadıklarını belirtti.

Çağırıcı, "Mahallelerimizdeki lokantalarda hayırseverlerin de katkısıyla ihtiyaç sahibi aileler için iftar veriyoruz. Bu da yeni bir projemiz. Ramazan etkinlikleri geleneğini bu yıl Bağcılar Meydanı'nda sürdürüyoruz. Bu yıl her akşam bir mahallemizde gönül soframızı kuruyoruz. Aynı apartmanda, sokakta ve mahallede oturan hemşehrilerimizi bir sofrada buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bağcılar Meydanı'nı dolduran binlerce kişi şair ve televizyon programcısı Dursun Ali Erzincanlı'nın okuduğu şiirleri beğeniyle dinledi.

Program sonunda, İSTOÇ Camisi imam hatibi Bünyamin Topçuoğlu Kur'an-ı Kerim ziyafeti sundu. Ardından İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula dua yaparak ramazanın bolluk ve bereket getirmesini diledi. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title