Haberler

Bağcılar'da 23 Nisan Coşkusu

Güncelleme:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bağcılar'da renkli ve coşku dolu etkinliklerle başladı.


Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın koltuğuna oturan Gaspıralı İsmail İlkokulu öğrencisi Semih Yusuf, kısa süreliğine başkan oldu ve ilçeyi yönetti. Bağcılar Meydanı'nda 23 Nisan sevinci ve heyecanı yaşandı. Minik öğrenciler, sundukları mehteran konseri, halk oyunları ve tiyatro gösterileriyle izleyenlerin beğenilerini topladı. Engelliler Sarayı kursiyerleri de Çarşı Caddesi'ndeki duvarı rengarenk boyayarak süslediler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bağcılar'da da coşku ile kutlanıyor.
Kutlama programı kapsamında ilk olarak Gaspıralı İsmail İlkokulu öğrencileri, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'yı makamında ziyaret etti. Başkan Çağırıcı, çocukların bayramını kutlayarak başarılarının devamını diledi. Başkan Çağırıcı'nın koltuğuna oturan 4. Sınıf öğrencisi Semih Yusuf Uyanık kısa süreliğine başkan oldu ve ilçeyi yönetti. Uyanık, Bağcılarlı çocuklar olarak 23 Nisan'ı sevinçle kutladıklarını belirterek, katkılarından dolayı arkadaşları adına Çağırıcı'ya teşekkür etti.

"TESİSLERİMİZDEN FAYDALANIN"

Bağcılar Meydanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda coşku ve heyecan dolu etkinliklere ev sahipliği yapıyor. İki gün boyunca farklı etkinliklerin gerçekleştirileceği kutlama programında konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her yıl coşku içerisinde kutladıklarını belirtti. Öğrencilere seslenen Çağırıcı, "Sizin en iyi şekilde yetişmeniz için yeni projeleri hizmete sunuyoruz. Kapalı Yüzme Havuzları, 8 D Sinema Planetaryum ve Bilgi Evleri gibi örnek gösterilen önemli tesisleri hizmetinize sunuyoruz. Tesislerimizdeki hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanmanızı istiyorum." dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz da Bağcılar'da 23 Nisan'da önemli ve anlamlı etkinlikleri imza atıldığını ifade etti.

"ÇOCUKLAR BÜYÜKLERİNİN TAKDİRİ TOPLADI"

Programın ilerleyen anlarında öğrenciler Bağcılar Meydanı'nda kurulan sahnede yeteneklerini ortaya koydu. Bağcılar Belediyesi Bilgi Evleri, Engelliler Sarayı ve okullardan katılan öğrenciler birbirinden renkli ve hareketli etkinliklere imza attı. Minikler Mehter Konseri, Hint dansı ve müzikli gösteriler yaptılar. Kafkas, Diyarbakır, Akçaabat, Silifke, Kars, Aydın, Elazığ, Gaziantep gibi Anadolu'nun renklerini barındıran halk oyunlarından örnekler sunuldu.

"ENGELLİ KURSİYERLER DUVARA YAĞLI BOYA ÇALIŞMA YAPTI"

Kutlamalar kapsamında Engelliler Sarayı resim atölyesi kursiyerleri trafiğe kapatılan Çarşı Caddesi'ndeki bir duvara yağlı boya çalışması yaparak yeteneklerini ortaya koydu. Engelli kursiyerlerin yağlı boya çalışmasına Başkan Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula da eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Lokman Çağırıcı Bilgi Evleri 23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title