Haberler

Bağcılar'da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 50 Çift Dünya Evine Girdi

İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden olan Bağcılar’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 50 çift dünya evine girdi.

İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden olan Bağcılar'da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 50 çift dünya evine girdi. Genç bir çiftin nikahını kıyan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, çifte mutluluklar dileyerek, nasihat verdi.

2015 yılında toplam 6 bin 100 çiftin dünya evine girdiği Bağcılar'da 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla büyük yoğunluk yaşandı. Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı ve Güneşli Evlendirme Dairesi'nde nikah memurlarının yanı sıra Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da nikah kıydı. 50 çiftin dünya evine girdiği nikah törenlerinde renkli görüntüler oluştu. Harun Uyanık ve Nihal Yıldız çiftinin nikahını kıyan Çağırıcı, genç çifte evlilik ile ilgili nasihatler vererek, gün içinde nikahı kıyılacak diğer çiftlere de mutluluklar diledi.

"BÜTÜN ÇİFTLERİMİZE MUTLULUKLAR DİLİYORUM"

Nikah merasimi sonrası konuşma yapan Başkan Çağırıcı, "Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Bugünü fırsat bilerek bir çok yoğunluk oluştu. Bugün 50 çiftin nikah merasimi burada gerçekleşecek. Ben bütün çiftlerimize şimdiden mutluluklar diliyorum. Hayat hep inişli ve çıkışlı, arzu ettiğiniz şekilde ilerlemeyebilir. Onlar bu günü hatırlasınlar, saygı ve sevgide birbirlerine karşı kusur etmediğinde hayat hep hoş ve mutlu olur. Onlar bugünden daha mutlu olsun temennimiz bu" diye konuştu.

Bu tarihi özel olarak seçtiğini belirten Harun Uyanık, "14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bir romantiklik yapayım dedim ve bugüne nikah tarihi aldım. Normalde 15 Nisan'a alacaktık nikah tarihini. Sonra sürpriz yaptım eşime, 14 Şubat'a aldım dedim. O da şaşırdı. Bugün de geldik nikahımız kıyıldı. Artık gerçekten resmiyette de eşim oldu, mutluyuz" diye konuştu.

14 Şubat Sevgililer Günü'nü hediye tasarrufu için seçmediğini belirten Uyanık, sözlerine şöyle devam etti: "Hediye tasarrufu için değil. Aslında benim için daha kötü oldu. Şimdi bir hediye vardı. Bir hediye ufak olurdu. Küçük bir şeyle geçiştirirdik. Şimdi hediyenin mahiyeti büyüdü. Hem Sevgililer Günü hem nikahı kıydık. Şimdi eşim küçük hediye kabul etmeyecek" dedi.

Çok mutlu olduğunu ifade eden Nihal Yıldız ise, "Böyle güzel bir günde arkadaşlarımızla, ailelerimizle, sağ olsun Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı ile beraber çok güzel bir gün oldu. İlkokul öğretmeniyim. Öğrencilerim, arkadaşlarım, ailem, herkes yanımda çok mutluyum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title